Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:10 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Salată de avocado şi sfecla roşie

ro

05 Sep, 2011 00:00 2114 Marime text
salata.jpgIată o reţetă inedită care va face senzaţie la o cină pretenţioasă!

Ingrediente: două bucăţi avocado, două bucăţi sfecla roşie, o lămâie, două linguri mazăre conservată, două linguri ulei de măsline, sare şi piper după gust

Mod de preparare: se spală bine avocado, se taie în felii medii care se pun într-un castron mare. Sfecla roşie se taie felii medii şi se pune peste avocado, împreună cu sucul de lămâie. Se adaugă mazărea conservată, uleiul de măsline, sare şi piper. Se dă vasul la rece, în frigider, minim 1 oră

înainte de servire.

Sursa: www.gastronomie.ele.ro

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii