Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:41 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Beneficiile majore ale consumului de avocado

ro

16 Apr, 2022 00:00 2266 Marime text
Beneficiile consumului de avocado. Foto: astrocafe.ro
  • Fructele de avocado sunt bogate in grasimi mononesaturate care stimuleaza sanatatea inimii si ajuta la scaderea tensiunii arteriale.
  • Avocado este alimentul perfect pentru buna functionarea a creierului nostru  si principalul aliat care ajuta la prevenirea aparitiei de Alzheimer

Avocado este considerat de foarte multi nutritionisti ca fiind alimentul perfect.  Desi este un fruct foarte bogat in calorii, acestea sunt foarte nutritive si benefice organismului.

Este usor de preparat, fie ca il adaugam in diferite salate, fie  il consumam simplu sau in diferite sucuri, beneficiile nu intarzie sa apara.

Beneficiile consumului de Avocado:
1. O minte sanatoasa!  Dr. Daniel G. Amel  cunoscutul autor al cartilor „Schimba-ti mintea” si „Schimba-ti viata”sustine faptul ca avocado este alimentul perfect pentru buna functionarea a creierului nostru  si principalul aliat care ajuta la prevenirea aparitiei de Alzheimer.
Avocado impleteste armonios o cantitate ideala de OMEGA3 , acizi grasi si vitamina E, toate ajutand si protejand creierul.

2. O inima puternica! Fructele de avocado sunt bogate in grasimi mononesaturate care stimuleaza sanatatea inimii si ajuta la scaderea tensiunii arteriale. Avocado contine vitamina B6 și acid folic natural, acid oleic de grasimi mononesaturate  care sunt, de asemenea, recunoscute pentru sanatatea inimii.

3. Sarcina! Acidul folic este de obicei recomandat pentru femeile gravide pentru a ajuta la dezvoltarea creierului fatului si alte organe vitale.  Unii experti in sanatate considera  ca acidul folic sintetic extras reprezinta o problema.  Ei recomanda utilizarea de acid folic natural, si astfel avocado vine in ajutorul femeilor gravide.
 
Articolul integral poate fi citit pe astrocafe.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii