Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:57 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cordon Bleu

ro

26 Sep, 2011 01:00 2132 Marime text

cordon_bleu.jpgTimp de preparare
30 minute (complexitate medie)

Ingrediente:
4 piepti de pui in jur de 1kg
cascaval afumat
sunca de pui afumata
ulei
sare
piper
boia
3 oua
faina
pesmet


Mod de preparare: Se taie piepti de pui in felii ca de snitele,se bat apoi se pune o feliuta de cascaval si una,doua de sunca apoi se ruleaza; se da prin faina alba, prin oua unde am pus sare, piper si boia, iar apoi prin pesmet.
Se pune intr-o tigaie ulei si cand e incins se pun la prajit la foc mic, se prajesc pe o parte si pe cealalta.
Se scot pe o farfurie unde am pus servetel de masa ca sa absorba uleiul.
Se serveste cald!

E numai pun pe cina, se poate servi cu cartofi....ect...

Pofta Buna!!!

Sursa: Gustos.ro

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii