Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:29 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Superliga Etapa a 4-a din play-off / play-out începe în Vinerea Mare. FCSB - Farul Constanța se joacă în a doua zi de Paște

ro

13 Apr, 2023 12:53 2763 Marime text
  • Echipa de pe primul loc în play-off, Farul Constanța, încearcă să-și consolideze poziția de lider. De cealaltă parte, FCSB, formația de pe locul trei, are nevoie de victorie pentru a rămâne cu șanse bune în cursa pentru titlu.
 
Etapa a patra din play-off / play-out din Superligă, runda de Paștele ortodox, se joacă pe parcursul a patru zile, începând pe 14 aprilie, în Vinerea Mare, când au fost programate două meciuri, ambele în play-out.  
 
De la ora 18.00, se dispută confruntarea FCU 1948 Craiova (locul 2, cu 26 de puncte) – FC Voluntari (locul 4, cu 22 de puncte), iar de la ora 21.00 are loc partida UTA (locul 8, cu 18 puncte) – FC Botoșani (locul 3, cu 23 de puncte).

FCU 1948 Craiova vine după o victorie cu 3-1 în deplasare cu Universitatea Cluj, în timp ce FC Voluntari a remizat, 1-1, pe teren propriu cu UTA. Toate golurile formației din Bănie au fost marcate de Aurelian Chițu, acesta reușind primul hattrick din carieră și find inclus în echipa standard a etapei a 3-a în Superligă.

„Mă bucur că am ieșit din pasa proastă în care ne aflam, cu rezultate rele în serie și sper să continuăm rezultatele pozitive. E bine că ne-a ieșit meciul cu Universitatea Cluj“, a declarat jucătorul Radu Negru.

„Trebuie să strângem rândurile mereu, noi am câștigat zece meciuri la rând, noi am pierdut apoi. Trebuie să fim aceiași mereu“, a spus și portarul Ionuț Gurău.


De cealaltă parte, FC Voluntari a operat un transfer, Cristi Dumitru.

„Am semnat cu o echipă bună a campionatului, o formație cu pretenții. Sper să mă ridic la nivelul așteptărilor și să nu dezamăgesc nici staff-ul și nici conducerea. Am venit aici cu «inima deschisă» și sper să ajut la îndeplinirea obiectivului acestui club. Mi-am propus să joc cât mai bine aici, sa îmi ajut echipa cât pot eu de mult, să mă ridic la nivelul așteptărilor și să încep să marcheze goluri, pentru că am nevoie foarte mult“, a spus noul fotbalist al echipei ilfovene, potrivit paginii de Facebook a FC Voluntari.

 
Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

Echipa de pe primul loc în play-off, cu 39 de puncte, Farul Constanța, are meci în această etapă în deplasare, pe Arena Națională din București, cu FCSB, luni, 17 aprilie, în a doua zi de Paște, de la ora 20.30. Cu patru puncte în plus față de a doua clasată, campioana CFR Cluj, echipa de pe litoral încearcă să-și consolideze poziția de lider. De cealaltă parte, FCSB, formația de pe locul trei, cu 34 de puncte, are nevoie de victorie pentru a rămâne cu șanse bune în cursa pentru titlu. În sezonul regular, „marinarii“ au câștigat ambele meciuri cu FCSB: 3-1 la Ovidiu și 3-2 în capitală. Partida din București a avut un final incendiar, Farul marcând golurile 2 și 3 în minutele 90+5 și 90+6!       
 
Vezi oferta Superbet pentru meciul cu FCSB!
 
Etapa a 4-a play-off
 
Sâmbătă, 15 aprilie, ora 19.00: CFR Cluj – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe
Duminică, 16 aprilie, ora 21.00: Universitatea Craiova – Rapid București
Luni, 17 aprilie, ora 20.30: FCSB – Farul Constanța
 
Clasament play-off
 
1. Farul Constanța - 39p
2. CFR Cluj - 35p
3. FCSB - 34p
4. Universitatea Craiova - 29p
5. Rapid - 28p
6. Sepsi OSK - 24p.
 
Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

Etapa a 4-a play-out

Vineri, 14 aprilie, ora 18.00: FCU 1948 Craiova – FC Voluntari
Vineri, 14 aprilie, ora 21.00: UTA – FC Botoșani
Sâmbătă, 15 aprilie, ora 12.00: CS Mioveni – FC Hermannstadt
Duminică, 16 aprilie, ora 18.15: Petrolul Ploiești – Universitatea Cluj
Luni, 17 aprilie, ora 17.30: FC Argeș – Chindia Târgoviște.   
 
Clasament play-out
 
1. Petrolul - 27p
2. FCU 1948 Craiova - 26p
3. FC Botoșani - 23p
4. FC Voluntari - 22p
5. FC Hermannstadt - 21p
6. Universitatea Cluj - 20p
7. Chindia - 19p
8. UTA - 18p
9. FC Argeș - 14p
10. CS Mioveni - 11p.

Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

În play-off se joacă tur-retur, în total zece etape. În play-out va fi manșă unică, în total nouă etape. Cine se clasează pe locul 1 în play-off, campioana României, participă în Liga Campionilor, iar locurile 2 și 3 din play-off vor evolua în Conference League. Locul 3 din play-off va juca baraj cu câștigătoarea barajului dintre locurile 1 si 2 din play-out pentru un loc în Conference League. Locurile 9 si 10 din play-out retrogradează direct. Locurile retrogradabile 7/8 din play-out joacă baraj cu locurile 3/4 din Liga 2. La intrarea în play-off și play-out, punctajele echipelor din sezonul regular s-au înjumătățit.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Farul Constanța

Citește și:
 
Superliga
Patru fotbaliști de la Farul Constanța, incluși în echipa rundei a 3-a! Gheorghe Hagi, antrenorul etapei
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii