Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:15 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Superliga 2023/2024. Farul Constanța - FCU 1948 Craiova Hagi - „Sperăm să repetăm jocul bun din etapa anterioară“ (VIDEO)

ro

25 Jan, 2024 14:09 1893 Marime text
  • Este a doua partidă la rând Constanța - Craiova, după ce, în runda anterioară, Farul a întâlnit în deplasare cealaltă echipă din Bănie, Universitatea Craiova, pe care a învins-o cu 2-1.

Etapa a 23-a a Superligii, a doua programată în noul an, este deschisă, vineri, 26 ianuarie 2024, de partida de la Ovidiu dintre campioana României, Farul Constanța, și FCU 1948 Craiova.

Partida este găzduită de arena principală a Academiei Hagi, de la ora 20.00. În clasament, Farul se află pe ultimul loc care asigură accesul în play-off, șase, cu 33 de puncte, în timp ce formația din Bănie ocupă poziția a 11-a, cu 27 de puncte. Este a doua partidă la rând Constanța – Craiova, după ce, în runda anterioară, Farul a întâlnit în deplasare cealaltă echipă din Bănie, Universitatea Craiova, pe care a învins-o cu 2-1. De cealaltă parte, FCU 1948 Craiova a pierdut în runda anterioară, 3-4 pe terenul Rapidului, după ce oaspeții au condus cu 3-1!

Vezi oferta Superbet pentru duelul cu U Craiova 1948!

Pentru acest meci, la Farul revin după etapa de suspendare Constantin Grameni și Constantin Budescu, fiind indisponibili în continuare Tudor Băluță, Dan Sîrbu și Benchaib, din pricina problemelor medicale.

Am început anul foarte bine, am câștigat într-o deplasare grea. Acum întâlnim cealaltă echipă din Craiova, va fi un meci total diferit, contra unui adversar la fel de talentat și de valoros. Trebuie să controlăm ritmul și intensitatea jocului, sperăm să avem această capacitate, deși va fi foarte greu. Dar sunt încrezător în potențialul echipei și, odată cu revenirile lui Budescu și Grameni, avem mai multe alternative, suntem mai compleți. Sperăm ca echipa să facă un meci foarte bun, așa cum i-am obișnuit pe suporteri, și să câștigă,. În tur, adversarul ne-a dat o lecție. Sperăm ca acum să repetăm jocul bun din meciul precedent, a declarat Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului.  


Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

Meciul a fost prefațat din partea Farului și de jucătorii Alexandru Buzbuchi (portar) și Mihai Popescu (fundaș).

Va fi o partidă dificilă, ca oricare alta. Știm cu toții ce jucători talentați ai FCU 1948 Craiova. Ne-au pus problem în meciurile trecute, mereu au fost partide disputate cu ei. Sperăm să fim inspirați, să ne impunem și să câștigăm. Sunt fericit să joc pentru Farul, sper să am evoluții bune, iar echipa să câștige, a declarat Alexandru Buzbuchi, care, în urma transferului la Rapid al lui Marian Aioani, a devenit numărul 1 în poarta Farului.

Toate meciurile sunt dificile. Avem un program destul de greu, dar sperăm să facem un meci la fel de bun ca cel din etapa trecută. Dacă va fi așa, cu siguranță vom câștiga. Sperăm să mergem pe aceeași linie și să închidem poarta. La cât de strâns e campionatul, poate fi greu cu orice echipă. Nu putem spune că e un meci în care avem trei puncte asigurate. FCU 1948 Craiova a demonstrat și în etapa trecută că e o echipă bună, au marcat trei goluri în deplasare cu Rapid. Sperăm să nu o mai facă acum, a menționat și Mihai Popescu.     


Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!
 
Program etapa 23

Vineri, 26 ianuarie
Ora 20.00: Farul Constanța – FCU 1948 Craiova

Sâmbătă, 27 ianuarie
Ora 14.00: UTA – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe
Ora 17.00: Oțelul Galați – Petrolul Ploiești
Ora 20.00: Dinamo – Rapid

Duminică, 28 ianuarie
Ora 14.00: FC Hermannstadt – FC Botoșani
Ora 17.00: Poli Iași – Universitatea Cluj
Ora 20.00: Universiatatea Craiova – FCSB

Luni, 29 ianuarie
Ora 20.00: CFR Cluj – FC Voluntari

Clasament: 1. FCSB - 47p, 2. CFR Cluj - 36p, 3. Rapid - 36p, 4. Universitatea Craiova - 34p, 5. Sepsi Sf. Gheorghe - 33p, 6. Farul Constanța - 33p, 7. U Cluj - 32p, 8. Petrolul Ploiești - 30p, 9. FC Hermannstadt - 29p, 10. Oțelul Galați - 27p, 11. FCU 1948 Craiova - 27p, 12. FC Voluntari - 25p, 13. UTA - 24p, 14. Poli Iași - 23p, 15. Dinamo București - 16p, 16. FC Botoșani - 15p.

Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Ca și în sezonul trecut, primele șase clasate după sezonul regular vor evolua în play-off, iar restul de zece formații vor evolua în play-out, punctajul înjumătățindu-se înaintea părții a doua a campionatului. Campioana va evolua în turul întâi preliminar al Ligii Campionilor. Alte două echipe vor juca în turul doi preliminar al Conference League, iar câștigătoarea Cupei României – în primul tur preliminar al Europa League. Ultimele două clasate în play-out, locurile 9 și 10 (15 și 16) vor retrograda direct, iar formațiile de pe pozițiile 7 și 8 (13 și 14) vor susține un baraj de promovare / menținere în Superligă în compania formațiilor de pe 3 și 4 din Liga a 2-a. Pe de altă parte, primele două clasate în play-out vor juca între ele o semifinală, iar cine va avea câștig de cauză va întâlni o echipă de play-off, cu miză calificarea în turul doi preliminar al Conference League.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: ZIUA de Constanța

Citește și:

UPDATE. Farul Constanța
Portarul Alexandru Buzbuchi și-a prelungit contractul. Când se va juca meciul cu FCSB


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii