Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:26 09 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victor Ponta “Geoana o fi crezind ca aduc eu bani de acasa?”. PSD are zero lei in conturi si datorii de milioane de euro

ro

02 Mar, 2010 04:02 2151 Marime text

pontablog.jpgVictor Ponta a gasit vistieria PSD goala si mi-a spus astazi ca la usa lui bat in fiecare zi "tot felul de creditori" cerind bani in contul unor facturi din "regimul Geoana". Dupa campania prezidentiala a lui Geoana au ramas neplatite niste cheltuieli de vreo doua milioane de euro, dar Ponta zice ca nu e vorba numai de asta, ci de alte multe datorii, pe care trezorierul Aristide Roibu n-a reusit sa i le desluseasca.

"Am discutat cu Roibu şi nu a putut să îmi spună câte datorii sunt şi de unde vin ele. Situaţia este foarte complicată, în fiecare zi vin tot felul de creditori şi cer bani, dar nu ştim pentru ce trebuie să plătim banii ăştia", mi-a explicat Victor Ponta.
Motiv pentru care, nefiind fraier, noul presedinte a decis sa angajeze o firma de audit sa umble prin chitantele partidului, din 2005 pina acum, sa vada cine si pe ce a cheltuit bani. Pentru ca el nu are chef sa ii plateasca datoriile lui Geoana. "Geoana o fi crezind ca o sa aduc eu bani de acasa?",s-a otarit urmasul lui MG in scaunul din Kiseleff.

Cam nasoala faza pentru Geoana, ce sa zic. Si nu numai pentru el. Ca dupa ce or sa umble baietii aia de la firma de audit (Germanischer Lloyd Romania) prin hirtoagele prafuite si incurcate ale lui Roibu, tare mi-e ca niste smecheri de prin PSD or sa plece subit in niste vacante prelungite prin zone calde. Nu de alta, dar ne-am mai intrebat si alta data din ce bani se plateau chiria lavila lui Geoana de la RAAPPS, elicopterul prezidential, Lexus-ul presedintelui si al sotiei sale, doamna Mihaela etc etc.

Amanunte aici.

Sursa: realitateamea.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii