Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:26 22 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Surse Lavinia Sandru divorteaza de primarul Darius Valcov

ro

13 Dec, 2009 03:14 15910 Marime text

lavinia_sandru1.jpgLavinia Sandru, din cate se pare viitor membru al PSD, si sotul ei Darius Valcov, primar PD-l al municipiului Slatina, au ajuns sa fie despartiti nu doar din cauza optiunilor politice. Intre cei doi pare sa se fi produs o ruptura si in ceea ce priveste viata personala.

Astfel, mai multe surse apropiate edilului din Slatina, ne-au declarat ca Darius Valcov si Lavinia Sandru sunt pe cale sa puna punct casniciei care dureaza de patru ani. „Lavinia nu a mai venit pe aici (n.r. - Slatina) de vreo 5-6 luni. Nici el nu s-a dus la ea. Din cate se pare se vor desparti. Asa se aude ca o sa divorteze. Nu stiu de ce, dar asa se aude", ne-a declarat un apropiat al lui Darius Valcov.
Cei doi s-au casatorit in 2005, dupa numai un an, Lavinia Sandru nascand o fetita. In cazul in care zvonurile privind divortul dintre Lavinia Sandru si Darius Valcov se vor adeveri, ramane de vazut ce se va intampla cu copilul in varsta de trei ani. Cel mai probabil va urma un proces in care fiecare dintre cei doi va incerca sa obtina custodia fetitei lor. 

Sursa: agentia.org

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Florin_Oradea 22 Aug, 2010 14:09 Cine se baga in politica? Cine ne conduce tara. Saracii. Ei nu se pot conduce pe ei si vor sa conduca lumea. Lavinia Sandru cred ca trebuie sa stea cu micuta ei in loc sa fie ..... de lux.
  • marin 16 Dec, 2009 13:15 Tutuca, fi demn/a si scrie numele adecarat daca ai coloana verticala nu fi sopila. De ce umbli cu intrigi. Cred ca esti si dupa cum scrii. Pe tine moderatorul nu te-a cenzurat? Dna LAVINIA luptati pentru drepturile dstra. Aveti tot dreptul. Poate ca sotul dstra nu asculta toate prostiile din presa. Cred ca tine la dstra, si sper sa fie doar o iritare a celor doi. Ar fi pacat,sa le faceti dusmanilor pe plac. Functiile uneori doboara oameni, dar sint trecetoare. Degeaba cautati sa luptati pentru marea masa de oameni pentru ca ea masa o tineti dstra si nu ei,ca doar vor ca sa manince ce le puneti pe ea. Apreciez lupta dstra dar sincer sa spun nu se merita. Va veti convinge, pentru ca si eu m-am convins in 20 de ani de la asa zisa revolutie cind de fapt s-a dat drumulstartului la distrugerea tarii. Cu mult respect. Sa aveti o viata linistita. LA MULTI ANI!
  • tutuca 14 Dec, 2009 16:14 fetitaeste a lui gusa ?????