Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:15 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Instinct primar, dubla 1 Radu Mazăre, cel mai fotomodel dintre primari şi cel mai sportiv dintre moroi

ro

14 Aug, 2011 15:26 2786 Marime text

radu-mazare.jpgDacă se va face vreodată un sequel la Instinct Primar, Sharon Stone va fi atât de bătrână că nici măcar experţii în editing de la Hollywood nu vor reuşi să o întinerească virtual. De aceea, propunerile din noua noastră rubrică se referă la oameni ideali pentru acest job. Vizaţii au tot ce le trebuie: și instinct, şi primărie. Şi mai au ceva. O colecţie de faze penale, atât de complexă, bogată şi multilaterală, încât e nevoie de expertiză serioasă în domeniu ca să-i egalezi.

Radu Mazăre e muza mea. Nici nu ştiu de ce să râd prima oară. De om? De don-juan? De tată? De primar? De baron local? Oricum ai lua-o, dă chixuri spectaculoase pe orice plan. E cărniţă proaspătă pentru orice eventual scenarist de filme cu proşti care şi-a pierdut inspiraţia. Cred că ăla care-i va scrie biografia va fi cotat rapid drept cel mai comic autor din România şi nici măcar nu va avea alt merit decât că şi-a ales bine subiectul.

Mai mult pe www.viceland.com

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Jerkoff 14 Aug, 2011 21:26 Unu care fumeaza mult si il apuca melancolia dupa una mica? Hm... mda, ala din poza corespunde profilului, instinctul basic este puternic in el. :D