Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:07 15 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cartea zilei Cartea 9- Supraviețuitorii. Umbrele pădurii

ro

23 Feb, 2022 08:00 1145 Marime text

 
Aventurile câinilor supraviețuitori ne țin cu sufletul la gură: mai multe întâmplări neprevăzute dau peste cap viața haitei.

Totul a început cu Marele Mârâit, cutremurul devastator care a provocat dispariția oamenilor și i-a constrâns pe câini să se adapteze unor condiții dure de trai. Aceasta este povestea lui Norocel, un Câine Singuratic ale cărui abilități l-au adus în poziția de lider al Haitei Sălbatice, sub numele de Beta. Pe parcurs, destinul său se intersectează cu o mulțime de personaje cu care leagă alianțe, prietenii, sau, dimpotrivă, cu care intră conflicte tensionate. Veridicitatea interacțiunilor dintre câini, autenticitatea situațiilor descrise și fantezia de la baza întregii construcții literare au transformat „Supraviețuitorii” într-o nouă serie îndrăgită de cititorii „Pisicilor Războinice”.

În volumul 9, se acumulează o serie de întâmplări care îi iau pe surprindere pe membrii haitei:

Furtuna înfruntă o namilă de rât-cu-colți.

Norocel își pune viața în pericol, încercând să vâneze pe stânci.

Cățelușii liderilor sunt la un pas de a se îneca în Lacul fără Sfârșit.

Un misterios câine malefic pândește haita și intervine chiar în mijlocul Taberei.

Toate acestea se petrec pe fondul unor neînțelegeri între câini. Acuzațiile, suspiciunile și dușmăniile acumulate în timp vor duce în cele din urmă la destrămarea Haitei lui Dulce. Dar Norocel nu poate lăsa lucrurile să urmeze acest curs dezastruos. Va descoperi cine se face vinovat de toate aceste necazuri? Va reuși să își aducă tovarășii înapoi?


Sursa foto-text: Editura All 


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii