Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:27 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Tragedie în Constanța!

ro

25 Nov, 2013 20:15 2933 Marime text
Un motociclist a murit luni seară, după ce a fost lovit în plin de o macara! Potrivit martorilor, vinovat pentru moartea tânărului este șoferul autoutilitarei care a încercat să vireze în loc nepermis. Acesta nu își recunoaște însă vina.
Nimeni nu va putea vreodată să-i aline durerea unui tată care și-a pierdut băiatul de numai 31 de ani fără să aibă șansa să își ia rămas bun. Totul s-a petrecut pe bulevardul Aurel Vlaicu. Șoferul macaralei circula pe banda a doua și susține că motociclistul a intrat pe contrasens. Martorii susțin însă că șoferul autoutilitarei se angajase să vireze stânga călcând banda dublă continuă. Mai mult, cei care au văzut întreaga tragedie spun că șoferul macaralei și-ar fi mutat autoutilitara înainte ca să ajungă poliția la locul accidentului.

„Șoferul macaralei circula pe banda a doua de mers, a virat stânga călcând virajul dublu continuu, și a acroșat în partea din spate motociclistul care circula regulamentar pe banda de lângă axul drumului și l-a aruncat pe banda cealaltă de mers. După ce s-a făcut accidentul, șoferul macaralei a mutat autovehiculul în parcare la o reprezentanță auto. Nu a așteptat să vină Poliția”, a declarat Iulian Balabașa, unul dintre martori.
Un echipaj al Ambulanței a ajuns la fața locului însă medicii nu au mai avut ce să facă decât să constate decesul tânărului. Poliția face acum cercetări pentru a stabili care dintre cei doi șoferi a fost vinovat pentru această tragedie.
„Vom efectua în continuare cerecetări [...] nu vă putem preciza cu exactitate dacă s-a efectuat virajul peste marcajul dublu continuu [...] încă cercetăm”, a declarat subinspectorul Cristian Popescu, SPR Constanța.
Șoferul macaralei nu consumase băuturi alcoolice.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii