Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:34 20 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Clubul InDeep organizeaza Cursuri de Scufundari

ro

20 Jul, 2010 03:53 1557 Marime text
Pentru cei ce reuşesc să o cunoască, marea scoate la iveală cele mai ascunse şi mai spectaculoase frumuseţi. Pe valuri sau în apă, simbioza dintre om şi natură este deplină: eşti într-o armonie desăvârşită cu universul.
Activitatea de scufundare este un sport care te ajută să-ţi învingi spaimele, să-ţi stăpâneşti emoţiile şi să-ţi regăseşti echilibrul.

Clubul Indeep este integrat în compania ATLANTIS MAR GROUP S.R.L. ( www.atlantismar.ro ) din Constanţa , care se ocupă de lucrări comerciale (reparaţii subacvatice, ramfluare nave, expertize în submersie, etc ).
Din anul 2005 a fost înfiinţat clubul Indeep ( www.indeep.ro ), din dorinţa de a populariza acest sport extrem , cunoscut mai puţin în zona recreaţională . Nicolae Tudor este preşedintele Clubului, scafandru profesionist din anul 1982 , brevetat ca scafandru de mare adâncime, brevetat ca instructor NAUI pentru scufundări recreaţionale. A urmat, de asemenea, cursuri de prim ajutor şi asistenţă în caz de urgenţă pentru ca în permanenţă cei care fac scufundări în cadrul acestui club să fie în siguranţă. 

Pentru scufundările de agrement echipamentele sunt profesionale, comode, călduroase, astfel încât să asigure confortul total al celor care se scufundă. După fiecare utilizare tot echipamentul se dezinfectează, astfel încât distracţia să nu fie umbrită de nimic !

Gradat , Clubul de Scufundări InDeep oferă urmatoarele variante :

Scufundari recreaţionale – se organizează o şedinţă care cuprinde : instruirea teoretică, pregatirea echipamentului şi echiparea , adaptarea la mediu şi scufundarea la adâncime de maxim 5 m. 
Programe educaţionale – la sfârşitul cursului participantul primeşte brevet internaţional NAUI.
Programe speciale - scufundări de noapte, scufundări la epave, scufundări din barcă la adâncime mare – aceste programe sunt disponibile pentru scafandrii posesori de brevet .
Programe antrenante – diferite categorii de concursuri : înot la suprafaţa apei, înot în apnee, find the underwater treasure , etc.
Excursii de scufundare – se organizează ieşiri în zone cu faună / floră diferită : Bulgaria ( cap Kaliakra), Turcia, Grecia – aceste programe sunt foarte flexibile, în funcţie de o multitudine de variabile – numărul de scafandri, nivelul lor de pregătire, dacă scufundările sunt integrate într-un pachet mai mare de servicii, etc.

Participarea la scufundări creează coeziune de echipă - se dezvoltă sentimentul apartenenţei la un grup exclusivist.
Veţi găsi la clubul InDeep o echipă de prieteni gata oricând să vă primească cu căldură şi să vă fie călăuze sigure în călătoria de iniţiere în tainele scufundării.
Sloganul Clubului InDeep – Sea deeper ! – ilustrează perfect ceea ce echipa doreşte să transmită: merită să priveşti mereu mai departe, dincolo de ceea ce este evident.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii