Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:55 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constructorul spune că s-au folosit materiale necorespunzătoare! DJ 392 Pecineaga - Amzacea, lăsat de izbelişte (galerie foto)

ro

04 Apr, 2013 00:00 7108 Marime text
constructorul spune ca s au folosit materiale necorespunzatoare dj 392 pecineaga amzacea lasat de izbeliste
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • sofer constantean 23 May, 2013 14:23 Haide domne si dvs acuma! Pai orice drum face Nicusor tine cam 6 luni! S-a descoperit si cauza: este Ana a lui Manloe, pe care toti o ingropa in asfalt si dupa 6 luni o iau iar de la capat! Ca de furat nu fura nimenea, numai piatra nu e de calitate, asfaltul e dala ieftin, chinezesc din palstic si alte asemenea tampenii! Da unde ati mai vazut voi in lumea asta drum facut cu 1 milion de euro sa tina 6 luni? Nu va mai saturati de furat!!!
  • rosa 06 Apr, 2013 20:59 s-a vandut piatra la greu cum sa faca astia drumul ca sa nu mai zic de motorina. ca asa e la noi la romani. satul asta ( pecineaga) parca este blestemat nu se implica nimeni in nimic nimeni nu face nimic le place numai sa se laude si nu fac nimic ca sa nu mai zic ca au facut un parc care este plin de buruieni de nu poti sa plimbi un copil in el. au stricat terenul de fotbal si nu au mai facut altul in loc.