Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:16 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicuşor Constantinescu a vorbit despre posibila implicare la Farul „Preluăm cât putem şi nu singuri”. Care este condiţia

ro

23 May, 2013 00:00 1485 Marime text
Suporterii Farului au manifestat în ultimul timp pentru sensibilizarea Constanţei în faţa situaţiei dificile în care se află clubul. Fanii au ajuns şi la autorităţile locale, iar Nicuşor Constantinescu, preşedintele Consiliului Judeţean, a vorbit ieri despre situaţia de la Farul şi despre posibila implicare a administraţiei constănţene. „Dacă mă întrebaţi, ca simplu microbist, că sunt şi eu microbist, acolo este o problemă generată de nişte litigii mai vechi, de nişte socoteli încurcate, pe care trebuie să şi le lămurească cei care le-au făcut. Adică fostul proprietar, Gheorghe Bosînceanu, şi cel care a preluat echipa şi clubul, astfel încât orice implicare a municipiului Constanţa, a Consiliului Local şi a Consiliului Judeţean, să se facă pe un teren şi pe o activitate economică transparentă, clară.

Să nu existe discuţii, care să genereze ulterior alte şi alte litigii. Anul trecut, noi am comandat un audit şi am văzut că sunt într-adevăr fel şi fel de datorii, sume mari de la unii la ceilalţi, lucru care ne-a îngrijorat. Sume uriaşe, de 11 milioane de dolari. Primăria şi Consiliul Judeţean nu pot băga bani publici într-o chestiune încurcată şi care este suspectată de fel şi fel de matrapazlâcuri, ca să le zic aşa. Însă nu este exclusă participarea noastră.

Să se termine litigiile de acolo şi preluăm atât putem şi nu singuri, că probabil mai sunt şi alţii care ar putea să susţină: Portul Constanţa, Centrala Nucleară Cernavodă, Canalul Dunăre - Marea Neagră sau Oil Terminal. Sunt nişte potenţiali agenţi economici, care, la o chestiune foarte serioasă, s-ar alătura unui astfel de proiect. Dar, repet, până atunci nu pot să mă gândesc, pentru că facem simple speculaţii”, a spus Nicuşor Constantinescu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii