Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:21 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campionii! Noi medalii și distincții individuale pentru CSU Athletic Neptun Constanța la baschet 3X3 (GALERIE FOTO)

ro

14 Jun, 2022 00:00 1566 Marime text

 
  • Formațiile de pe litoral au disputat două finale la turneul din București.
 
Echipele CSU Athletic Neptun Constanța au urcat încă o dată pe podiumurile întrecerilor interne de baschet 3X3. În capitală, pe terenurile din Politehnică, s-a derulat turneul 2 al Sport Arena Streetball, iar formațiile de pe litoral au jucat foarte bine.
 
În concursul Open masculin, CSU Athletic Neptun a cucerit titlul. În formula Cezar Bărăgău, Cristi Mâinea, Dani Mâinea și Mario Lazăr, formația constănțeană a întâlnit în finală Știința București, de care a dispus cu 19-15, oferind, iarăși, MVP-ul competiției (Cristi Mâinea) și coșgeterul turneului (Mario Lazăr). Finală (după un parcurs fără înfrângere până în ultimul act) și pentru băieții de la țărmul mării și la secțiunea Under-18 masculin. Andrei Călințaru, Mihai Călințaru, Andrei Constantin și Cezar Unitu (Nurofen) s-au duelat pentru titlu cu Candy Shop, în fața căreia cu cedat cu 15-18, încheind astfel întrecerea pe locul secund.
 
La turneu au participat încă două echipe de juniori de pe litoral pe tabloul U-18 masculin, Chio Snack (Robert Cosmeanu, Alexandru Gavriz, Denis Pață, Rareș Moise) și FZN (Vlad Ichim, Daniel Guțan, Mario Ignat, George Marinescu) și încă una la Open masculin, Oha (Mario Takacs-Sixt, Cătălin Miloș, Alexandru Unitu și Vitalie Bălan), care s-a clasat pe locul șase.

În concursul feminin Open, pe locul trei s-a clasat CSU Neptun Athletic Constanța (Denisa Fota, Cristina Badi, Bianca Voica-Nagy, Ruxandra Chis), care a pierdut în semifinale cu 8-14 în fața Agro Squad.  
  
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (BC Athletic Neptun, Andreea Badi)
 
Citește și:

Baschet 3X3
Echipele CSU Neptun Athletic și Phoenix CSU Simona Halep, campioane la Naționalele de la Constanța (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii