Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:27 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Hasotti a distrus PNL Constanta"

ro

24 Mar, 2009 03:13 2443 Marime text
hasotti a distrus pnl constanta 251850
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • anonim 24 Mar, 2009 09:26 adevar graiesti acest pui de machidon a distrus un partid destul de mare,AFARA CU EL,un fost paznic la muzeu a ajuns parlamentar pt el nu pt constanteni merita dat afara **** ASTA
  • un constantean 24 Mar, 2009 08:56 Emilian Andrei stie multe scrie frumos si gandeste repede.Conform vechilor traditii romanesti il vor schimba cat de curand.Cu atat mai mult e de laudat!
  • Despre curaj 24 Mar, 2009 07:33 Curaj a avut Daraban. Poate ca ar fi fost un candidat cu sanse pa primaria Constanta. Oricum, ar fi fost un candidat serios, nu un candidat cu trompa. Ce a facut Hasotti? L-a dat afara din partid. Asa a facut cu toti oamenii valorosi pe care i-a avut PNL-ul la Constanta. A promovat numai pe ci cu atitudine slugarnica dar care nu aveau consistenta. De amante nu mai spun nimic, ca stie un oras intreg. Asa incat nu ai ce sa ceri de la PNL Constanta. Hasotti l-a pus pe butuci dar membrii sai s-au complacut in mocirla existenta.
  • Constantin 24 Mar, 2009 07:16 De ce nu am avea parte si de o schimbare la varful PNL Constanta? Atat timp cat Hasotti, Lupu si Dragomir au intrat in Parlament prin usa din dos, cred ca se impune ca liberalii de la tarm de mare sa aleaga pe cineva care s-a impus cu tarie. Iar in acest sens, avem drept exemplu filiala PNL de la Medgidia care la alegerile locale de anul trecut si-a spulberat opozantii. Cred ca Marian Iordache ar fi persoana potrivita sa preia fraiele filialei judetene a PNL. In sprijinul lui se afla si tineretea sau, se poate spune, chiar maturitatea deplina -implineste 48 de ani, si cum seful PNL, domnul Crin Antonescu are 50 de ani, cred ca va exista o foarte buna colaborare intre cei doi, deoarece sunt apropiati ca varsta si au aceleasi idei si idealuri.