Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:54 12 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

MMSS ANOFM organizează Bursa Generală a Locurilor de Muncă

ro

17 May, 2024 13:11 340 Marime text
17 mai 2024
 
 
              Comunicat de presă
Peste 30.000 de locuri de muncă disponibile în cele 76 de locații în care ANOFM organizează Bursa Generală a Locurilor de Muncă. Ministrul Simona Bucura-Oprescu a discutat cu angajatorii și cu persoanele care vor să se angajeze din Argeș
 
Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) organizează vineri, la nivel național, Bursa Generală a Locurilor de Muncă. Ediția din acest an se desfășoară în 76 de locații din toată țara, iar datele preliminare arată că și-au anunțat prezența peste 2.000 de angajatori care au peste 30.000 de locuri de muncă vacante.
Ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Simona Bucura-Oprescu, și președintele ANOFM, Florin-Irinel Cotoșman, au participat la două dintre cele trei burse organizate în județul Argeș, respectiv în Pitești și Curtea de Argeș, unde au discutat cu angajatorii prezenți, dar și cu oamenii interesați să-și găsească un loc de muncă.
”Ocuparea prin intermediul Serviciului Public de Ocupare este extrem de importantă pentru noi. Bursa Generală a Locurilor de Muncă este o oportunitate atât pentru cei care sunt în căutarea unui loc de muncă sau pentru cei care doresc să se reorienteze profesional, dar și pentru angajatori, astfel încât aceștia să își acopere deficitul de forță de muncă. Pentru a avea o piață a muncii puternică, trebuie să avem un grad de ocupare cât mai mare, astfel încât, pe de o parte, românii să aibă locuri de muncă bine plătite, pe de altă parte, angajatorii să aibă angajați care sunt bine remunerați datorită competențelor pe care le au. Îmi doresc ca dintre cei care astăzi vin la bursele locurilor de muncă organizate de noi, cât mai mulți să își găsească un loc de muncă bun, în care să își dezvolte cariera și să aibă o remunerație cât mai bună pentru un nivel de trai cât mai ridicat”, a declarat ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Simona Bucura - Oprescu.
La Bursa Generală a Locurilor de Muncă și-au anunțat participarea, la nivel național, și angajatori care au anunțat locuri de muncă pentru tineri cu risc de marginalizare socială, precum și angajatori care și-au arătat disponibilitatea să angajeze cetățeni ucraineni.
 
 
 
Serviciul Comunicare, Mass-Media și Relații cu Publicul                
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii