Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:38 14 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Monica Mariana Drumea, prim-procurorul Parchetului Judecătoriei Hârșova, iese la pensie!

ro

17 May, 2024 14:32 688 Marime text
  • Ședința Secției pentru Procurori de marți, 21 mai 2024, va avea loc începând cu ora 11.00.
Magistratul Monica Mariana Drumea, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârșova, iese la pensie!
 
Informația a fost făcută publică de către Consiliul Superior al Magistraturii, care a anunțat că va analiza în cadrul ședinței de marți, 21 mai 2024, a Secției pentru Procurori cererea magistratului constănțean de eliberare din funcție, prin pensionare.
 
Dacă cererea va fi admisă de către Secția pentru Procurori, aceasta va fi înaintată Președintelui României pentru semnarea decretului privind eliberarea din funcție, ca urmare a pensionării.
 
Amintim, la începutul lunii aprilie 2024, magistratul constănțean a fost sancționat cu „avertisment“ de către Secția pentru Procurori în materie disciplinară a CSM, care a admis acțiunea disciplinară formulată de Inspecția Judiciară față de procurorul constănțean.
 
În acțiunea disciplinară, inspectorii IJ reținuseră faptul că magistratul constănțean nu ar fi respectat obligația legală de a se abține în mai multe dosare penale.
 
Totodată, la începutul lunii ianuarie 2024, Secția pentru Procurori a CSM a decis, cu unanimitate, prelungirea delegării magistratului Monica Mariana Drumea în funcția de prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârșova.
 
Ședința Secției pentru Procurori de marți, 21 mai 2024, va avea loc începând cu ora 11.00.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Procesul primarului Chițac, amiral în rezervă, cu Casa Sectorială de Pensii MApN, la Curtea de Apel! Nemulțumiri legate de diminuarea cuantumului pensiei militare de stat
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii