Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:53 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Coronavirus România. Încă o localitate intră în carantină (documente)

ro

26 Jul, 2020 16:11 1463 Marime text
  • Oraşul Făget şi satele aparţinătoare Bichigi, Temereşti şi Colonia Mică din judeţul Timiş intră în carantină pentru o perioadă de 14 zile.
Astfel, hotărârea Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a fost transmisă duminică spre Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă şi a fost emis Ordinul Şefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă Nr. 4659206/ 26.07.2020.

Dragi făgețeni! Din păcate,din cauza numărului ridicat de cazuri de infectare cu noul coronavirus,atât în oraș,cât și în satele Bichigi, Temeresti și Colonia Mică se instituie carantina pentru 14 zile. În această perioadă vom avea voie sa ne deplasăm,să mergem la muncă și la cumpărături în interiorul localității.

De asemenea se va putea ieșii din localitate pentru unul din motivele care apar în hotărâre. Primăria și Consiliul local asigură ajutor tuturor persoanelor vulnerabile sau aflate în izolare care au nevoie. Voi reveni în scurt timp cu numerele de telefon și persoanelor de contact, a explicat primarul Marcel Avram pe pagina sa de Facebook.

În secțiunea Documente puteți consulta hotărărea Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.


Sursa foto: Facebook/ Avram Marcel
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii