Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:30 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„La Tomis Plus am gasit ce cautam" (galerie foto)

ro

03 Dec, 2009 01:13 7306 Marime text
corina_gheorghe.jpg„Chiar dacă am fost printre primii cumpărători la Tomis Plus, lucrările care au continuat şi după ce m-am mutat nu m-au deranjat deloc, pentru că infrastructurile erau finalizate pentru segmentul din cartier în care se terminase construirea"

Corina Gheorghe este unul dintre cei care au ales să investească într-un apartament din cartierul rezidenţial Tomis Plus. Nu locuieşte de foarte mult timp acolo, însă a acceptat să ne spună cum este să fii rezident la Tomis Plus, care sunt avantajele şi cum se simte o tânără familie într-un mediu nou, modern.

Cum v-aţi decis să deveniţi proprietarul unei locuinţe în cartierul rezidenţial Tomis Plus?

Am aflat de acest complex la puţin timp după ce se începuse construcţia. În primă fază am văzut o reclamă, apoi am devenit din ce în ce mai curios şi am început să mă interesez de avantajele pe care le oferă dezvoltatorul. Sincer, chiar în acea perioadă intenţionam să investesc într-un apartament, însă nu găsisem nimic pe gustul meu. Aşa am ajuns pe şantierul Tomis Plus pentru a vedea locaţia. Apoi, la ceva timp după aceea, am văzut primul apartament finisat şi mi-am dat seama că în sfârşit am găsit ce căutam.

Care au fost factorii decisivi în luarea acestei hotărâri?

Păi... se vede cu ochiul liber. Suprafeţele sunt foarte generoase, finisajele sunt bine făcute, compartimentarea foarte bine gândită. Sincer, dacă aş fi cumpărat în altă parte ar fi trebuit să-mi irosesc timpul şi, să recunoaştem, banii, pentru a finisa apartamentul înainte de a mă muta. Numai că aici nu a fost nevoie de aşa ceva. În momentul în care muncitorii şi-au terminat treaba am putut să aduc mobila. Mi s-a părut un avantaj extraordinar. În plus, centrala de apartament pe gaze era deja montată. Încă un lucru foarte important: chiar dacă am fost printre primii cumpărători la Tomis Plus, lucrările care au continuat şi după ce m-am mutat nu m-au deranjat deloc, pentru că infrastructurile erau finalizate pentru segmentul din cartier în care se terminase construirea.

img_8999.jpgCum vă simţiţi la Tomis Plus?

Nu mă aşteptam să spun asta, însă mă simt excelent. Copilul meu beneficiază de spaţii special amenajate pentru joacă, intrarea şi ieşirea din cartier sunt păzite, aşa că nu stăm cu grijă, clădirile arată frumos, sunt îngrijite. Să nu uităm ceva foarte important: aici, spre deosebire de multe zone din oraş, avem spaţii verzi.

Care este avantajul principal al locatarului de la Tomis Plus?

Pe lângă toate cele enumerate mai sus, un aspect foarte important este că dezvoltatorul ne ajută cu plata utilităţilor. Cu alte cuvinte, noi primim factura acasă şi facem plata, pentru toate utilităţile, direct la dezvoltator, fără a mai fi obligaţi să alergăm dintr-o parte în alta a oraşului pentru a scăpa de aceste datorii. Şi asta fără nicio plată suplimentară.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii