Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:45 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

MDLPA - Ministrul CSEKE Attila, în vizită de lucru în județul Suceava

ro

13 Mar, 2021 00:36 1538 Marime text
  • Cseke Attila, ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, a fost prezent, astăzi, în județul Suceava, unde s-a întâlnit cu autoritățile locale și a verificat stadiul lucrărilor la o serie de obiective realizate prin Programul Național de Dezvoltare Locală, Compania Națională de Investiții și Agenția Națională pentru Locuințe.

 ”Am dorit să merg și la Palatul Administrativ, recent afectat de un incendiu, pentru a avea o estimare a pagubelor produse și a stabili cea mai eficientă modalitate prin care putem sprijini refacerea acestui obiectiv pentru reluarea activității administrative la capacitate maximă”, a precizat ministrul Cseke Attila.

 În Municipiul Suceava se construiesc 30 de locuințe pentru medici, și ministrul a discutat despre posibilitatea construirii unor spitale de copii și de boli infecțioase.

 Municipiul Rădăuți va avea un spital modern și un bazin de înot didactic, iar în Câmpulung Moldovenesc au fost reabilitate două școli cu finanțare de la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, în valoare totală de peste 5 milioane de lei.

 Totodată, ministrul a semnat un contract de finanțare în valoare de 5.262.706,46 lei pentru refacerea infrastructurii locale afectate de calamități în Putna, localitate unde va fi construit o casă socială pentru cei nevoiași.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii