Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:15 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Brăila Buletin de presă - 10.06.2022

ro

10 Jun, 2022 15:00 739 Marime text
Nr. 63.261 din 10.06.2022
 
Cercetați penal pentru infracțiuni la regimul rutier
 
Azi-noapte, 10 iunie a.c., în jurul orei 00:50, polițiști din cadrul Biroului Rutier au oprit în trafic un bărbat în vârstă de 39 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un autovehicul pe strada Hipodrom, din municipiu.
 
Șoferul a fost testat cu aparatul Drug Test, iar în urma testării ar fi rezultat consumul de substanțe psihoactive, motiv pentru care i-au fost recoltate probe biologice la spitalul din municipiu.
 
Pe numele său a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența unor substanțe psihoactive.
  •  
 
Tot azi-noapte, în jurul orei 01:45, polițiști din cadrul Serviciului Rutier, au oprit în trafic un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un autoturism pe strada Cărăbușului din municipiu.
 
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
Astfel, pe numele său a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii