Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:49 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DNA s-a autosesizat în cazul șefului PSD Satu Mare, Mircea Govor

ro

11 Nov, 2014 18:26 1622 Marime text
Potrivit b1.ro, DNA s-a autosesizat în cazul preşedintelui PSD Satu Mare Mircea Govor, după ce jurnaliștii de la Gândul au publicat o înregistrare în care acesta ameninţa directorii instituţiilor deconcentrate că vor fi demişi dacă nu aduc voturi pentru Victor Ponta la alegerile de duminica aceasta.

DNA îl investghează pe Mircea Govor pentru folosirea influenţei, arată procurorii anticorupție.

Procurorii s-au autosesizat, astăzi dimineaţă, după ce Gândul a publicat stenograma din şedinţa PSD în care a fost înregistrat Govor.

Preşedintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, a fost înregistrat în timp ce ţipa la colegii săi de partid şi-i ameninţa pe directorii de şcoli, pe şefii de deconcentrate, dar şi pe preoţii din judeţ că vor avea de suferit dacă Victor Ponta nu va câştiga prezidenţialele, relatează Gândul, citat de b1.ro.

„Cei care nu veţi avea rezultate în turul doi, cât sunt eu în Consiliul Judeţean şi cât am posibilitate, nu o să primiţi niciun cinci bani. Când se repartizează bugetul – zero, când se impart … (neinteligibil) zero şi garantez că niciunul nu mai primeşte nimic. Staţi şi muriţi, asta e viaţa . Deja nu se mai poate. Trebuie să mă duc eu să mă milogesc ca un prost şi să pun o groază în joc? Pentru ce? Ca sa vin aici să ce? Să mă fac de râs. Pentru că ăla doarme la amiază în loc să meargă în campanie electorală, alalalt în ziua votului stă şi nu face nimica, mă duc la altul nimica. Unde ai fost, măi? Unde a fost …(neinteligibil) de la şcoală? Cum să fie la şcoală, mă? Eu ce-s, tâmpit? M-am dus şi am vorbit cu omul nostru. … (neinteligibil) Să-ţi spun ceva, de luni nu mai vine la şcoală, să se ducă să se odihnească. De luni, la revedere. Nu mai merge cu de-aste feluri. Şi-o spun foarte clar. Toţi directorii de deconcentrate care au fost numiţi politic , directorii de şcoli, toţi care au fost numiţi politic dacă nu participă efectiv la campanie, pleacă acasă. S-a-ncheiat”, spune Govor, potrivit înregistrării obţinute de Gândul, citat de B1.

Sursa: b1.ro
Sursa foto: sptfm.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii