Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:52 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şedinţă ordinară la Consiliul Local Cumpăna. Ce proiecte vor fi analizate

ro

19 May, 2017 20:45 2774 Marime text
Primarul comunei Cumpăna, judeţul Constanţa, Mariana Gâju, convoacă Consiliul Local Cumpăna în şedinţa ordinară din data de 25 mai 2017, care va avea loc în sala de şedinţe a Consiliului Local la ora 16.00.

Potrivit reprezentanţilor Primăriei Cumpăna pe ordinea de zi se află următoarele proiecte:
  1. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului local de venituri şi cheltuieli pe anul 2017.
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea situaţiilor financiare anuale  - bilanţul contabil şi contul de execuţie a exercişiului bugetar pentru anul 2016 ale SC Salubrizare şi Gospodările Cumpăna SRL.
  3. Proiect de hotărâre privind completarea inventarului domeniului privat al comunei Cumpăna.
  4. Proiect de hotărâre privind aprobarea procedurii de de publicare a listelor debitorilor care înregistrează obligaţii fiscale restante la bugetul local al comunei Cumpăna.
  5. Proiect de hotărâre privind aprobarea procedurii privind reglementarea normelor metodologice pentru prestarea de activităţi în folosul comunităţii.
  6. Proiect de hotărâre privind organizarea festivalului – Concurs Naţional de Folclor pentru Tineri Interpreţi „Dor de cânt românesc”, ediţia a XI-a, 27-28 mai 2017.
  7. Proiect de hotărâre privind aprobarea SF şi a indicatorilor tehnico-economici aferenţi investiţiilor propuse în comuna Cumpăna şi a alocării din bugetul local a valorii cofinanţării aferentă „Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată în aria de operare a SC RAJA SA Constanţa în perioada 2014-2020.
  8. Întrebări şi interpelări. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii