Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:10 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Cumpăna semnează un contract nou cu Asfalt Dobrogea SRL, vizată fiind strada Frunzelor

ro

22 May, 2024 13:01 695 Marime text
Primăria comunei Cumpăna, județul Constanța, a atribuit un contract, prin cumpărare directă, care vizează lucrări de reînnoire a îmbrăcămintei rutiere pe strada Frunzelor.
 
Achiziția are valoarea de 253.107,93 lei, atribuirea având loc pe 21 mai 2024, firma câștigătoare fiind Asfalt Dobrogea SRL.
 
Lucrări de reînnoire a îmbrăcămintei rutiere pe str Frunzelor, comuna Cumpăna:

 
  • S=1308mp
  • desfacere si reprofilare fara adaos
  • compactare
  • curatare si amorsare suprafata
  • BAD22.4 6 cm
  • BA16 4cm
 
Despre Asfalt Dobrogea SRL
 
Potrivit termene.ro, Asfalt Dobrogea SRL a fost înființată în anul 2008, are sediul social în Constanța, pe strada Interioară, nr. 4 și se ocupă de lucrări de construcții a drumurilor și autostrăzilor.
 
 
Firma are puncte de lucru și în Ovidiu și Năvodari.
 
Asociații Asfalt Dobrogea SRL sunt Vasilica Comănescu (99%) și Iurin Pancencu (1%), ultimul fiind și administrator, alături de Adrian Șerban-Comănescu.
 
Numele Vasilicăi Comănescu se regăsește și în Somaco Construct SRL, Com Util SRL, Prefabricate Dobrogea SRL și Comprest Util SRL.
 
Iurin Pancencu figurează și ca administrator al Somaco Construct SRL, Com Util SRL, Prefabricate Dobrogea SRL, Pan Tour & Parking SRL, Ana Panasoc SRL și Comprest Util SRL.
 
Adrian Șerban-Comănescu figurează și în Luxury Anis SRL, Revers SRL, dar și ca administrator Somaco Construct SRL, Com Util SRL, Prefabricate Dobrogea SRL și Comprest Util SRL.
 
Asfalt Dobrogea SRL figurează cu 83 de achiziții directe (Comuna Lumina, Comuna Horia, Comuna Limanu, printre autoritățile contractante) și 90 de contracte publice (Orașul Murfatlar, Orașul Techirghiol, Comuna Crucea printre autoritățile contractante).
 
În 2022, firma a declarat 172 de angajați, profit peste 6,46 de milioane de lei și cifra de afaceri peste 83,37 de milioane de lei.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Asfalt Dobrogea SRL, contract de peste 250.000 de euro cu Primăria Techirghiol pentru reparații și întreținerea a două străzi (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii