Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:06 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Petrecere câmpenească, în Cumpăna! Vezi când

ro

24 May, 2024 10:04 4609 Marime text
Sursa foto: Primăria Cumpăna

Primăria și Consiliul Local al comunei Cumpăna, invită cetățenii la evenimentul „Serbarea Câmpenească”, ce va avea loc pe data de 25 mai 2024. Reamintim faptul că acest eveniment a fost programat inițial pentru data de 1 mai 2024, însă din cauza condițiilor meteo nefavorabile, a fost amânat.

Evenimentul este dedicat tuturor locuitorilor comunei Cumpăna, familiilor și prietenilor acestora și se va desfășura pe malul stâng al Canalului Dunărea-Marea Neagră, în locația tradițională din golf, începând cu ora 12:00.

„Serbarea Câmpenească” va include o gamă variată de activități pentru toate vârstele, menite să aducă bucurie și distracție întregii comunități. Programul va cuprinde un spectacol live de muzică și dans, activități recreative pentru copii, precum tobogane și face painting, cât și standuri cu produse tradiționale locale, oferind astfel o experiență autentică și plină de farmec.
 
„Ne dorim ca acest eveniment să fie o sărbătoare a comunității noastre, un prilej de bucurie și socializare pentru toți locuitorii. Sperăm ca vremea să fie favorabilă de această dată și să ne bucurăm împreună de o zi minunată.
 
Vă așteptăm cu drag pe toți să petrecem împreună o zi de neuitat, plină de veselie și bună dispoziție, acasă, la Cumpăna.”, a transmis printr-un comunicat Primăria Cumpăna.

În secțiunea documente puteți accesa programul întregului eveniment.

Citește și:
Imagini de la eveniment Muzică de petrecere, grătare cu mititei şi voie bună, la serbarea câmpenească de la Cumpăna (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii