Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:00 29 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul Mariana Gâju, prezentă la Cercul Pedagogic al Metodistelor 2024 (FOTO)

ro

15 May, 2024 16:48 675 Marime text

Astăzi, 15.05.2024, în cadrul Grădiniței cu Program prelungit "Sfânta Maria" din comuna Cumpăna a avut loc “Cercul pedagogic al metodistelor 2024”, cu tema: “Care este rolul unității de educație în dezvoltarea copilului și, implicit, în a crea "starea de bine a copilului".

La acest eveniment au participat un număr de 50 de directori și metodiști din învățământul preșcolar, din județul Constanța.

Activitatea a debutat cu un moment artistic susținut de preșcolarii grupei "Tom&Jerry": “Dansul stării de bine", pregătit sub îndrumarea doamnelor prof. Achim Gabriela și prof. Chiorpec Violeta Elena.

Doamnele metodiste au avut în discuție activitățile specifice creării stării de bine, prezentând mai apoi exemple de bune practici. Pe parcursul întregii sesiuni a domnit "starea de bine".

Primar Mariana Gâju, a fost prezentă la această activitate, asigurând cadrele didactice de întreg sprijinul administrației publice locale în activitatea acestora, deoarece educația și sănătatea sunt nevoile de bază ale societății.

Mulțumim moderatorilor de suflete care pregătesc pentru copiii noștri, de la cele mai fragede vârste, cea mai calitativă rețetă a educației. O linguriță de știintă, voință, un strop de respect, multă bunătate și implicare!


Citește și:

Știri ConstanțaZiua internațională a familiei, marcată la Cumpăna
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii