Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:34 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vezi când îşi serbează Rasova Ziua Comunei

ro

23 May, 2013 00:00 2494 Marime text
Primarul comunei Rasova, Mihalache Neamţu, anunţă organizarea unei noi ediţii a Zilei Comunei. Sărbătoarea va avea loc anul acesta pe 20 iunie, în apropiere de Rusalii.
Şeful autorităţii locale susţine că evenimentul se va desfăşura pe stadionul Danubius din localitate, unde aşteaptă participarea a 2.000 - 3.000 de persoane. „Va concerta o formaţie de muzică populară din judeţ, dar pregătim şi multe alte surprize”, a precizat primarul Mihalache Neamţu.
Până la Ziua Comunei, va avea loc însă un alt eveniment important pentru comună. Vorbim de evenimentul organizat pe data de 1 iunie, momentul în care peste 600 de copii vor participa la un spectacol dedicat lor.

În curând, vor începe lucrările la canalizare

Şeful autorităţii locale susţine că, zilele acestea, aşteaptă decizia instanţei cu privire la contestaţia formulată de cei de la PG Delta Electron referitoare la licitaţia pentru demararea lucrărilor la canalizare. Amintim că reprezentanţii Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor au respins contestaţia celor de la PG Delta Electron, iar agentul economic a decis să apeleze la instanţă pentru soluţionarea litigiului. „În 2-3 zile vom afla decizia instanţei, urmând totodată să fie anunţat şi numele câştigătorului. Iniţial, licitaţia a fost câştigată de cei de la Alstom, unul din cei trei ofertanţi, iar la scurt timp a fost contestată de PG Delta Electron”, a afirmat şeful autorităţii locale.
După ce instanţa va anunţa numele câştigătorului, vor putea începe lucrările la canalizare, susţine primarul Mihalache Neamţu. Amintim că, pe lângă reţeaua de canalizare, ce se va monta pe o suprafaţă de 12 kilometri, vor fi construite o staţie de epurare şi o staţie de clorinare. Proiectul se derulează prin Administraţia Fondului de Mediu, fiind în valoare de 8.700.000 de lei. În urma finalizării lucrării, 2.000 de localnici se vor putea racorda la reţeaua de canalizare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii