Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:30 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Clădirea grădiniţei din Corbu va fi extinsă

ro

06 Jun, 2013 00:00 1818 Marime text
Primăria comunei Corbu a iniţiat procedura de licitaţie publică pentru extinderea grădiniţei numărul 2.

Şeful autorităţii locale, Marian Gălbinaşu, susţine că se are în vedere construirea de grupuri sanitare noi, întrucât cele vechi nu fac corp comun cu incinta instituţiei preşcolare. Clădirea grădiniţei se va extinde pe o suprafaţă de 200 de metri pătraţi, iar valoarea estimată a lucrărilor este de 131.117 lei. Banii pentru lucrare provin, potrivit primarului Marian Gălbinaşu, de la bugetul local şi din sponsorizări.
Agenţii economici interesaţi de lucrare pot depune oferte până pe data de 17 iunie, ora 12.00, urmând ca în aceeaşi zi, la ora 14.00, să se desfăşoare deschiderea de oferte.

Lucrările la Centrul Cultural şi la canalizare, în plină desfăşurare

Primarul Marian Gălbinaşu a ţinut să precizeze că la această dată continuă lucrările la Centrul Cultural pentru Tineret. Clădirea este amenajată într-o fostă magazie, aflată în vecinătatea Căminului Cultural din zona Corbu I. Acest imobil se va reabilita şi va fi înălţat cu două nivele. Centrul este prevăzut cu o sală de conferinţe, cu săli de tenis de masă şi cu spaţii pentru şah şi biliard. Banii pentru lucrare sunt atraşi prin Zona Metropolitană.
O altă lucrare aflată în plină desfăşurare la Corbu este cea derulată de RAJA privind reabilitarea şi extinderea reţelei de apă şi a montării sistemului de canalizare. Potrivit şefului autorităţii locale, în cadrul proiectului vor fi construite şi două staţii - una de pompare şi o alta de repompare. Valoarea proiectului este de aproape 4.000.000 de euro, lucrările iniţiate de RAJA la Corbu urmând a se finaliza anul viitor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii