Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:12 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul de Administraţie al regiei de drumuri se întruneşte astăzi în prima şedinţă Noi membri în CA-ul RAJDP Constanţa

ro

03 Sep, 2015 00:00 2965 Marime text
Deşi există unele contestaţii referitoare la modalitatea în care s-a făcut publicitate anunţului cu privire la concursul organizat pentru ocuparea locurilor din Consiliul de Administraţie al Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri (RAJDP) Constanţa, procedura nu a fost suspendată. Potrivit vicepreşedintelui CJC Cristinel Dragomir, cinci dintre cei opt candidaţi au luat examenul, iar raportul ce confirmă succesul lor nu a fost atacat. „În concluzie, prin hotărârea de Consiliu Judeţean pe care am iniţiat-o, se validează acest raport. Pentru a nu fi acuzaţi de blat, mergem mai departe cu procedura. Noul CA al RAJDP Constanţa îşi va decide preşedintele, calendarul de acţiuni şi va desemna noua conducere a regiei“, a precizat Dragomir. 

Trei nume noi în CA 


Concret, cei cinci membri din Consiliul de Administraţie al RAJDP Constanţa sunt: Nicolae Gheorghe, Virgil Stan, Mariana Pârvu, Daniel Hristu şi Ioan Solomon. Doi dintre ei sunt angajaţi ai regiei - Nicolae Gheorghe şi Daniel Hristu -, iar Stan, Pârvu şi Solomon sunt membri noi. „Noul CA îşi va începe mandatul, iar atribuţiile de conducere vor fi în responsabilitatea unui director ce va fi decis de consiliu“, a subliniat vicepreşedintele CJC. Întrucât Consiliul de Administraţie va fi format din şapte membri, celor cinci nominalizaţi anterior li se va alătura un reprezentat al ANF, care urmează a fi desemnat şi actualul director tehnic al regiei, Lucian Poşerbă. Acesta a fost desemnat, ieri, de consilierii judeţeni, cu 33 de voturi „pentru“ din 36 exprimate, ca reprezentant al CJC în vederea participării la evaluarea/selecţia membrilor Consiliului de Administraţie al RAJDP Constanţa. „Conform Legii 109, noul CA al RAJDP Constanţa va răspunde de activitatea regiei. După votul obţinut astăzi în CJC, Lucian Poşerbă va fi trecut prin Comisia de validare. Mâine, persoanele prezentate se vor întruni în prima şedinţă a Consiliului de Administraţie, vor desemna preşedintele consiliului , precum şi calendarul de activităţi“, a ţinut să precizeze Cristinel Dragomir.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii