Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:47 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victorie cu Dinamo II Rugbyştii juniori de la Tomitanii Constanţa, lideri în Divizia A de seniori (galerie foto)

ro

31 Oct, 2016 00:00 3592 Marime text
Echipa de rugby Tomitanii Constanţa, alcătuită numai din juniori, a trecut pe primul loc în clasamentul Diviziei A de seniori (eşalonul trei din România), în urma succesului de ieri, de pe teren propriu, 36-25 (17-8) cu Dinamo II Bucureşti, formată şi ea din rugbyşti aparţinând aceleiaşi categorii de vârstă. De altfel, partida a contat atât pentru Divizia A de seniori, cât şi pentru Campionatul Naţional Under-20.

Andrei Chiru, accidentat serios

Pentru Tomitanii (antrenor, Cristian Cojocaru) au marcat Mădălin Mihalache (2), Mihai Tăbuş, Adrian Ţală, Adrian Părăleşte, Dragoş Burlacu - eseuri şi Cristian Lolea - trei transformări.
 
„A fost o partidă grea, de uzură, un meci mai mult fizic, având în vedere că cele două echipe, fiind de aceeaşi vârstă, au avut dorinţa mare de a domina meciul din punct de vedere fizic“, a declarat Cristian Cojocaru. În meciul de ieri, unul dintre jucătorii de la Tomitanii, Andrei Chiru, s-a accidentat serios, părăsind terenul pe targă în minutul 38 şi fiind transportat la spital. Startul partidei a fost dat de Vasile Giuglea (82 de ani), una dintre legendele clubului de rugby Farul Constanţa. În patru meciuri jucate în Divizia A, Tomitanii au acumulat 15 puncte, având trei victorii (toate cu bonus) şi un eşec. A doua clasată, campioana RC Griviţa Bucureşti, are 14 puncte, dar din trei meciuri.

Victorie şi la Under-18

În weekendul trecut, a înregistrat un succes şi o altă echipă a clubului Tomitanii, cea care evoluează în campionatul Under-18, zona Muntenia. Constănţenii au învins în deplasare Stejarul Buzău cu 56-10, partida contând pentru etapa a treia a competiţiei. În runda a doua, Tomitanii au dispus de CN AV Bucureşti la Constanţa, cu 27-5, iar meciul din prima etapă, tot acasă, cu Olimpia Bucureşti, se va disputa pe 4 decembrie.
 
Sursa foto: Facebook
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii