Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:25 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vicelidera, învinsă la Constanţa HC Farul i-a administrat echipei HC Buzău 2012 prima înfrângere (galerie foto)

ro

19 Oct, 2015 00:00 1554 Marime text


Cea de-a doua echipă de handbal masculin a Constanţei, HC Farul, a realizat, ieri, pe teren propriu, o victorie importantă, învingând HC Buzău 2012, formaţia de pe locul doi, care avea punctaj maxim (şase victorii din şase) în partidele susţinute până la ora meciului cu „marinarii“. Partida a contat pentru etapa a şaptea a Diviziei A, iar Farul s-a impus cu 29-23 (12-9), ajungând la 12 puncte (patru victorii şi trei înfrângeri în şapte partide) şi ocupând poziţia a şaptea în clasament (din 14 echipe). 
 
„Am obţinut o victorie foarte importantă, am luat o gură de aer proaspăt. Aveam nevoie de acest succes, după accidentul nefericit de la Alexandria. Formaţia buzoiană e bine instruită şi se vede că jucătorii ei evoluează de mult timp împreună. Nu degeaba ocupă locul doi în clasament. Am simţit pe pielea noastră ce înseamnă o formaţie din acea poziţie. Sper să abordăm la fel şi celelalte meciuri contra formaţiilor din partea superioară a ierarhiei (mă refer în special la primele cinci). Astfel de partide ne vor aduce progres în joc“, a declarat Eden Hairi, antrenorul principal al HC Farul.
 
Golurile gazdelor au fost reuşite de Stankovic (8), Loghin (6), Stoian, Cârchea, Lekovic (câte 3), Pană, Cristolovean şi Stere (câte 2). Printre jucătorii constănţeni care s-au remarcat s-a numărat şi portarul Luca Anghel, acesta având o aruncare de la 7 metri apărată şi 15 intervenţii salvatoare. „Trebuia să dregem busuiocul după pasul greşit făcut la meciul trecut. Am respectat ce am pregătit în cursul săptămânii. A ieşit bine. Trebuie să ne facem datoria indiferent de adversar şi să ieşim cu capul sus din fiecare partidă. Sperăm să ne menţinem pe această linie şi în continuare“, a spus Anghel.
 
În etapa viitoare, HC Farul va juca în deplasare, vineri, 23 octombrie, de la ora 17.00, cu CSM Bucureşti II, formaţia de pe locul nouă, cu şapte puncte.  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii