Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:29 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vasile Şicu, accidentat la Băneasa SSC Farul Constanţa a încheiat colaborarea cu Dani Popa

ro

04 Apr, 2017 00:00 5765 Marime text
Liderul Ligii a 4-a de fotbal a judeţului Constanţa, SSC Farul Constanţa, şi mijlocaşul Dani Popa au decis de comun acord să pună capăt colaborării. 
 
„A fost o despărţire pe cale amiabilă. Dani era şi foarte departe de casă (el fiind din judeţul Olt) şi îi era greu. L-am înţeles. E un fotbalist talentat şi de caracter, care ne-a ajutat. Sunt convins că îşi va găsi o echipă mai aproape de oraşul său. Cine ştie, poate în viitor vom mai colabora“, a declarat Marcel Lică, preşedintele executiv al SSC Farul.

„Suporter Spirit Club Farul Constanţa anunţă faptul că înţelegerea cu Dani Popa a fost reziliată unilateral pentru motive care nu au ţinut de exprimarea acestuia pe terenul de fotbal, ci mai ales pentru motive extrasportive. Apreciem activitatea şi evoluţiile sale şi îi mulţumim pentru contribuţia sa la proiectul nostru. Nu excludem ca drumurile noastre să se mai intersecteze şi, poate, a treia sa legitimare la Farul va fi cu mai mult noroc! Mult succes pe viitor, Dani Popa! Împreună ducem mai departe spiritul farist!“, se arată pe pagina de Facebook a SSC Farul. 
 
Dani Popa n-a jucat în meciul cu Ştiinţa Poarta Albă, la fel ca şi alţi jucători experimentaţi ai formaţiei constănţene, precum Constantin Bumbac, Iulian Răvoiu, Robert Neagoe sau Vasile Şicu. Bumbac şi Răvoiu au fost suspendaţi, în vreme ce Şicu e accidentat, el suferind la meciul de la Băneasa o disjuncţie claviculară, care îl va ţine departe de gazon încă două săptămâni.
 
În privinţa lui Robert Neagoe, după cum a explicat Marcel Lică, înţelegerea e ca jucătorul să vină doar la meciurile SSC Farul considerate mai dificile, având în vedere că şi în cazul său e vorba de distanţă mare de parcurs din judeţul său la Constanţa.
 
Sursa foto: Facebook (SSC Farul) 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii