Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:41 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tibor Selymeş anunţă măsuri după ce Săgeata a fost umilită şi de Pandurii Tg. Jiu „Unii jucători îşi vor face bagajele”

ro

08 Oct, 2013 00:00 1220 Marime text
După umilinţa cu Steaua, Săgeata Năvodari a înregistrat un nou scor de 0-4 în Liga 1, acasă cu Pandurii Tg. Jiu, în etapa a zecea a campionatului. Antrenorul nou-promovatei, Tibor Selymeş, i-a criticat pe elevii săi pentru lipsa de atitudine şi a anunţat că se vor lua măsuri împotriva lor. „Am făcut un meci foarte, foarte slab. Săgeata a fost o echipă cu atitudine de Liga a 2-a sau a 3-a. Este inadmisibil ca, după ce iei un gol, să cedezi total. Fără atitudine, fără agresivitate, fără, fără, fără, fără. Fără nimic. A fost cam aceeaşi situaţie ca la meciul cu Steaua. Pierdem prea uşor, ne e frică să luptăm. Am cedat prea repede mijlocul terenului. Văd că nu ne descurcăm deloc în faţa echipelor bune, mai puternice ca noi, care joacă în viteză. Vom lua măsuri, pentru că e al doilea meci în care ne facem de ruşine. Unii jucători îşi vor face bagajele. E normal să primim reproşuri de la conducători. Dacă pierzi cu 0-1 şi alergi, te baţi pentru fiecare minge, e OK. Obiectivul nostru e să rămânem în prima ligă şi nu avem cum să-l schimbăm.

Cum am jucat acum, nu putem termina în primele zece. Cu altă atitudine, da”, a punctat Selymeş. Pe de altă parte, principalul năvodărean a invocat şi lipsa de experienţă la nivelul Ligii 1 a jucătorilor săi. „Am avut cinci - şase fotbalişti aflaţi în primul an de Liga 1. Ei nici nu ştiu ce înseamnă un meci contra Stelei sau a Petrolului, echipa pe care o vom întâlni runda viitoare, în deplasare, formaţie care e mai bun ă ca Pandurii. E nevoie de timp. În aceste meciuri, îţi dai seama de valoarea ta adevărată. Cu echipele mici ne-am descurcat, bine spre foarte bine. Ca să ne propunem să ne batem cu Steaua şi Pandurii trebuie să avem o echipă şi un lot de cupele europene, iar deocamdată nu avem. Noi trebuie să ne concentrăm în meciurile cu echipele de nivelul nostru. Dintre acestea, am pierdut doar cu Timişoara, însă într-un meci în care adversarii au înscris un gol neregulamentar (a fost fault în atac), iar noi am pus presiune şi am avut 11-1 la cornere”, a spus Selymeş.

Mera a fost suspendat deşi nu a jucat

Antrenorul Săgeţii a explicat şi absenţele din echipa sa la partida cu Pandurii Tg. Jiu. „Mera nu a jucat în urma unei suspendări de la meciul de Cupă. Nici nu era pe foaie, dar arbitrul a trecut în raport că i-ar fi zis ceva. Filip a fost suspendat pentru patru cartonaşe galbene, iar Panagopoulos s-a accidentat la inghinali, nu a făcut antrenament cu echipa toată săptămâna”, a spus Tibor Selymeş. 

Sursa foto: Prosport 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii