Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:32 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SSC Farul, victorii pe linie în stagiul de la Câmpina Ce jucători mai aşteaptă Petre Grigoraş la echipă

ro

17 Aug, 2017 00:00 3362 Marime text

Echipa de fotbal SSC Farul Constanţa, nou promovată în Liga a 3-a, a încheiat ieri stagiul de pregătire de zece zile de la Câmpina. În acest interval, formaţia de pe litoral, pregătită de Petre Grigoraş, Marian Dinu, Ion Barbu şi Gică Mina, a susţinut şi patru partide amicale, câştigându-le pe toate.
 
SSC Farul a disputat ultimul meci de verificare ieri, pe terenul Flăcării Moreni (Liga a 3-a), constănţenii impunându-se cu 2-0, graţie golurilor marcate de Raphael Stănescu (20) şi Zamfir (88). Antrenorii SSC Farul, au început meciul cu următoarea echipă: Vl. Neagu - Juncănaru, Lamine, Botea, Ştefancu - I. Florea, Niţescu - Al. Grigoraş, R. Stănescu, V. Şicu - Zamfir. La pauză, au fost schimbaţi aproape toţi jucătorii. Pe parcursul reprizei a doua au mai jucat Scorici - Achim, Gh. Dumitru, Caragea, Vl. Suciu, Dumitraşcu, Ergut, Iliescu şi Dragu. Nu au putut fi utilizaţi Vântu, Milea, Mazilu şi Apostolache, toţi cu diferite probleme medicale. Vântu a suferit o indigestie, ajungând la spital.

Gazon impecabil la Moreni 

„Contra Flăcării Moreni, am obţinut o victorie concludentă, cu atât mai mult cu cât am fost la finalul stagiului, după zece zile de pregătire. În afară de goluri, am avut şi o bară, dar şi alte ocazii. Stagiul pe care l-am susţinut la Câmpina a fost unul favorabil. Ne-am putut pregăti pe un teren bun, iar gazonul pe care am jucat la Moreni a fost impecabil. A fost un cantonament util şi prin prisma faptului că am avut tot lotul laolaltă, în regim centralizat, ţinându-l sub observaţie, ceea ce e foarte important“, a declarat Petre Grigoraş.

Au învins şi Petrolistul Boldeşti 

În afară de partida cu Flacăra Moreni, SSC Farul a mai susţinut pe perioada cantonamentului următoarele amicale: 4-2 (Onyeka, Al. Grigoraș, Zamfir și V. Șicu) cu AFC Bănești - Urleta (care a încheiat pe locul trei ediția trecută a Ligii A Prahova), 5-1 (Al. Grigoraş 4, Ergut) cu Petrolistul Boldești (care în sezonul trecut a evoluat în Liga a 3-a, dar în noua stagiune se va alinia la startul primei ligi județene din Prahova) şi 10-2 (Zamfir 4, Dumitrașcu 2, Asan, Caragea, Iliescu, Apostolache) cu Sportul Câmpina (Liga a VI-a prahoveană).

„E un jucător de calitate“ 

Mohamed Lamine este un tânăr fundaş ivorian, dar care are şi paşaport american (trăind în SUA), iar evoluţia sa i-a impresionat pe tehnicienii SSC Farul. „E un jucător de calitate. Sperăm să-l transferăm cât mai repede. În plus, mai aşteptăm doi - trei jucători. Am promisiunea de la FC Viitorul că ne vor da un portar şi încă doi juniori. Iar dacă mai aducem doi seniori, cred că e suficient pentru perioada aceasta“, a arătat Petre Grigoraş.

Au liber în etapa întâi 

Campionatul va începe pe 26 august, însă, în prima rundă, SSC Farul are liber, astfel că, până la debutul în campionat, e posibil ca echipa de pe litoral să mai dispute o partidă de verificare. În continuare, programul din tur al „marinarilor“ este următorul: 2. cu CSM Olteniţa (în deplasare), 3. cu Sportul Chişcani (acasă), 4. cu Unirea Slobozia (d), 5. cu FC Voluntari II (a), 6. cu Agricola Borcea (d), 7. cu Victoria Traian (a), 8. cu FC Viitorul II (d), 9. cu Olimpia Rm. Sărat 2010 (a), 10. cu Progresul 1944 Spartac (d), 11. cu Axiopolis Cernavodă (a), 12. cu Delta Dobrogea Tulcea (a), 13. cu Metalul Buzău (d), 14. cu Înainte Modelu (d), 15. cu FCSB II (d).
 
Sursa foto: campinatv.ro 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii