Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:03 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cifra fatidică SSC Farul, victorie în partida cu CS Mihail Kogălniceanu (galerie foto)

ro

13 Apr, 2017 19:28 3712 Marime text
Liderul detașat al Ligii a 4-a de fotbal a județului Constanța, SSC Farul, a câștigat cu 1-0 meciul de astăzi, de pe teren propriu, cu CS Mihail Kogălniceanu, din etapa a 25-a a campionatului. Unicul gol al meciului a fost marcat de Dorel Zaharia, în minutul 13, atacantul de 39 de ani punctând cu capul din careu, la o centrare a lui Suciu. 13 a fost cifră fatidică astăzi pentru CS Mihail Kogălniceanu, care a primit golul în minutul 13, în ziua de 13 aprilie.  

SSC Farul (antrenori, Ion Barbu și Gică Mina; director tehnic, Viorel Farcaş) a jucat cu: Vl. Neagu - Meleandră (70 Nițescu), Țăranu, Bumbac, E. Asan - V. Şicu (64 Măgureanu), Ochia (cpt.), Vl. Suciu (88 E. Mândră), E. Abibula (58 Pavlicu) - D. Zaharia, Al. Grigoraş. Rezerve neutilizate: Istrate - Răvoiu, Dimofte.

CS Mihail Kogălniceanu (antrenori, Ioan Treznea și Ilhan Osman) a mizat pe: S. Banu - Șt. Ţârnă, Leizeriuc, V. Gheorghe, Pundichi - M. Mocanu (87 Balalia), Ivanov, Holdor, Ad. Nistor (83 S. Anei) - Colciu (cpt.) - I. Toma (46 I. Treznea). 

Partida a fost arbitrată de Servin Gheldiagi (Constanța), asistat de Ionuț Silviu Gheorghe (Constanța) și Marian Daniel Cioiu (Agigea); observator, Costel Petre (Corbu). Deși SSC Farul s-a impus numai cu 1-0, partida a fost controlată clar de formația suporterilor, în afară de gol, constănțenii ratând și câteva ocazii importante, prin Zaharia (care a avut și o bară, în prima repriză), Șicu sau Bumbac. 

„După numărul ocaziilor pe care le-am avut, pot spune că e puțin că ne-am impus cu 1-0. Dar cel mai mult contează că am obținut toate cele trei puncte. Am avut și mulți absenți (răciți, suspendați, accidentați), dar, până la urmă, e o victorie și mă bucur pentru ea. Nu s-a pus problema învingătoarei. Adversarii nu au avut nicio fază clară. Dar știți cum e în fotbal, dacă ratezi, se poate întâmpla să iei un gol neprevăzut, iar meciul să se termine cum nu-ți dorești“, a declarat Ion Barbu. În 25 de meciuri jucate până acum, SSC Farul are 24 de victorii (dintre care 21 consecutive) și o înfrângere.      

Partida a fost prima pe care a disputat-o SSC pe stadionul Voința din Constanța, acolo unde echipa fanilor își va susține meciurile pe care le mai are de jucat pe teren propriu în acest campionat. Startul simbolic al confruntării cu CS Mihail Kogălniceanu a fost dat de Ion Constantinescu, fost fotbalist, antrenor și conducător la FC Farul.

La pauza meciului, a avut loc obișnuita tombolă organizată de SSC Farul, care a oferit ca premii un tricou al echipei, cu semnăturile jucătorilor și ale componenților staff-ului tehnic, un fular și un fanion cu însemnele clubului. Posesorii biletelor câștigătoare nu s-au prezentat însă pentru a-și ridica premiile, dar sunt așteptați să vină să le primească de la magazinul sponsorului tehnic al echipei, la etajul 1 din sediul administrativ al stadionului Farul (str. Primăverii nr. 2). Biletele câștigătoare sunt 161 (pentru fanion), 279 (pentru fular) și 260 (pentru tricou).  

În clasament, SSC Farul are un avans de zece puncte (72 - 62) față de a doua clasată, Viitorul Fântânele, care, tot astăzi, a învins pe teren propriu Portul Constanța cu 5-0. În etapa viitoare, SSC Farul joacă în deplasare cu Gloria Albești.     

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii