Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:15 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep a ajuns în Melbourne. Pregătirea pentru Australian Open a intrat în linie dreaptă

ro

11 Jan, 2018 00:00 1535 Marime text

Simona Halep şi echipa sa au ajuns la Melbourne, pentru primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, care se va disputa între 15 şi 28 ianuarie. „Bucuroasă că m-am întors la Melbourne“, a postat numărul 1 mondial pe o reţea de socializare.

 
Pregătirea constănţencei a intrat în linie dreaptă. Astăzi, după ora 10.00, este programată tragerea la sorţi pentru tabloul principal al turneului. „Au trecut trei ani de când am fost invitat să fac parte din această echipă şi atunci a început totul. Din nou la Melbourne, înconjurat de oameni minunaţi. Mulţumesc lui Simo şi băieţilor. Este ceva special să joci un Grand Slam din postura de cap de serie numărul unu“, este şi mesajul antrenorului Simonei Halep, australianul Darren Cahill.
 
„Mă simt bine şi sunt nerăbdătoare să revin. Trebuie să rămân concentrată, să dau tot ce am mai bun în mine şi să fiu încrezătoare. Ediţia trecută de la Australian Open a fost dură pentru mine, fiind eliminată în primul tur. Va fi însă alt meci şi altă zi. Trebuie să continui să lupt“, a mai spus Simona Halep. Un hotel din Melbourne, Grand Hyyatt, a anunţat că îi va oferi unui copil cazat acolo oportunitatea de a schimba câteva mingi cu jucătoarea din Constanţa. Câştigătorul va fi anunţat pe 12 ianuarie a.c.
 
Sursa foto: Instagram (Simona Halep)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii