Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:41 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şapte meciuri la rând fără eşec În loc de o victorie fără probleme, FC Viitorul a înregistrat doar un egal, acasă, cu Poli Timişoara (galerie foto)

ro

27 Nov, 2017 00:00 1051 Marime text
FC Viitorul a înregistrat numai un egal, scor 1-1, sâmbătă, pe teren propriu, cu ACS Poli Timişoara, în etapa a 19-a a Ligii 1, deşi aspectul meciului (condus de gazde) şi numărul de ocazii ale echipei lui Hagi trimiteau către o victorie lejeră a Viitorului.

Echipa de pe litoral a deschis scorul prin Ganea, în minutul 25, cu un şut de la 25 metri marcă înregistrată. Campioana României ar mai fi putut marca până la pauză, dar Straton a intervenit excelent în fața lui Chițu, în minutul 31 (când a respins mingea în bară) şi în minutul 41 (din situație de unu la unu), la a doua fază ratând din careu şi Măţan. În repriza secundă, la una dintre puținele sale acţiuni de atac, timișorenii au reușit să egaleze prin Ciucur, care l-a învins pe Râmniceanu cu un șut plasat, de la 16 metri.

Următorul meci, cu FC Botoşani, în Cupa României

Au evoluat formaţiile: FC Viitorul (manager tehnic, Gheorghe Hagi): Rîmniceanu - Lopez, Hodorogea, Horj (74 T. Băluță), Cr. Ganea - Cicâldău, Mladen, Vînă - Eric (74 Drăguș), A. Chițu, Mățan (84 Gavra). ACS Poli Timișoara (antrenor, Ionuț Popa): Straton - Străuț, Melinte, Cânu, Ciucur (90+1 Doman) - A. Munteanu, Soljic - Vașvari, Artean, Bârnoi (60 Haruț) - Abraw (68 Drăghici). În urma acestui rezultat de egalitate, FC Viitorul a ajuns la al șaptelea meci consecutiv fără înfrângere în Liga 1 (cinci victorii la rând şi două egaluri). Înaintea meciurilor de ieri din etapă, FC Viitorul se afla pe locul cinci, cu 31 de puncte. În runda viitoare, echipa constănţeană va evolua în deplasare cu CSU Craiova (sâmbătă, 2 decembrie, de la ora 20.45), iar până atunci va susţine meciul din optimile Cupei României, în deplasare cu FC Botoşani, marţi, 28 noiembrie, de la ora 21.00.

„Numele meu deranjează mult şi creează presiune”

„Acesta e fotbalul, am ratat mult şi s-a terminat egal. Fotbalul te pedepseşte, am primit gol dintr-o fază uşoară. Am condus meciul de la început până la sfârşit şi trebuie să dăm trei - patru - cinci goluri. Meritam să câştigăm. Am produs fotbal cu nemiluita 90 de minute. Aţi văzut meciul şi maniera în care am fost arbitraţi. Nu am de ce să vorbesc, că l-aş face prea mare. Nu mă plâng, dar nu e normal. Suntem mici, tineri şi mergem pe drumul nostru, acela de a produce jucători. Numele meu deranjează mult şi creează presiune“, a declarat Gică Hagi, la finele meciului cu ACS Poli Timişoara.

Sursa foto: Facebook (Academia Hagi) 

Citeşte şi:

FC Viitorul n-a reușit să învingă la Ovidiu Poli Timișoara, în Liga 1
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii