Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:15 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rugbyştii lui Adrian Pllotschi, medaliaţi cu bronz pe ţară

ro

27 May, 2013 00:00 2625 Marime text
Echipa Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” din Constanța a ocupat locul trei pe țară în competiția de rugby în 7 licee băieți a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar. Faza finală s-a disputat la Focșani, iar în finala mică, LPS (antrenor, Adrian Pllotschi) a dispus cu 50-0 de Colegiul Tehnic Transporturi Auto Brașov. Cele șapte echipe participante au fost împărțite în două grupe, una de patru și una de trei. LPS Constanța nu a avut șansă la tragerea la sorți și a nimerit în cea mai grea serie, cea de patru, unde a ocupat locul doi, după două victorii (31-28 cu Liceul Tehnologic „Cezar Nicolau” Brănești, 42-7 cu Liceul „Aurel Vlaicu” București) și o înfrângere (14-38 cu Liceul Pedagogic „Alexandru Vlahuță” Bârlad), astfel că a jucat apoi finala mică.
„Am cucerit o medalie națională, însă, dacă aveam șansă și, la tragerea la sorți, nimeream în cealaltă grupă, de trei, unde au fost echipe mai slab pregătite, jucam finala mare. Ca să vă faceți o idee despre formaţiile din cealaltă grupă, în meciul pentru aur, Bârlad a învins Liceul Tehnologic Industrial Transporturi Auto Timișoara cu 55-0, iar „Cezar Nicolau” a trecut de Liceul Industrial Pucioasa în confruntarea pentru locurile 5-6 cu 69-0”, a declarat Adrian Pllotschi.
Lotul echipei LPS a fost format din jucătorii: Victor Blaj, Ştefan Marin, Sabin Strătilă, Dumitru Papaiane, Gheorghe Grigoraş, Bogdan Cornei (desemnat cel mai tehnic rugbyst al turneului final), Silviu Braşovianu, Florin Poteleanu, Florin Porumb, Cristian Strătilă, Andrei Ciubotariu şi Liviu Dumitru. 

Sursa foto: Dobrogea Rugby
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ORAFEUNUOP 25 Oct, 2013 18:19 echipa lu pllotschi ? sa fim seriosi! toata lumea stie ca echipa asta a fost infiintata de catre Dumitru BUcur si tot o data condusa de dansul si de Virgil Nastase.