Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:00 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primul pub este la Constanţa Gică Hagi a lansat proiectul H10 Sport Lounge (galerie foto)

ro

06 Mar, 2013 22:46 7789 Marime text
Gică Hagi şi partenerii săi au lansat ieri, în cadrul unui eveniment desfăşurat la Bucureşti, un nou proiect: H10 Sport Lounge. Acesta cuprinde o serie de sport pub-uri cu o tematică unicat, o serie de obiecte serie limitată, precum și fan cluburi dedicate lui Hagi. Proprietarii licenței își propun ca, până la finele anului 2014, să deschidă, în sistem franciză, zece spaţii, primul, care va fi lansat oficial pe 16 martie, fiind la Constanţa (în centrul oraşului, pe bulevardul Tomis, în zona „Capitol”). Următorul pas îl constituie expansiunea în afara țării, Hagi neexcluzând varianta Istanbul, acolo unde a jucat, la Galatasaray. La H10 Sport Lounge Constanța vizitatorii vor putea descoperi cariera „Regelui”, prin intermediul zonelor dedicate celor opt echipe din cariera sa. La pub-uri vor putea fi urmărite pe ecrane competiții sportive și vor putea fi organizate evenimente private în zona VIP.
Spaţiul H10 Sport Lounge Constanța este format din parter și VIP lounge - aflat la subsol, urmând ca din vară să aibă și o grădină cu terasă. Prima zonă este concepută după ideea unei mingi de fotbal descompuse. Astfel, atât pereții, tavanul, cât și mobilierul înglobează forme hexagonale și pentagonale care integrează în spațiu elementele decorative: fotografii și colaje de fotografii din cariera sportivă a lui Gheorghe Hagi.
H10 Sport Lounge va fi și gazda primului Fan Club „Gheorghe Hagi”. Membrii acestuia vor lua parte la evenimente speciale alături de Gheorghe Hagi, vor beneficia de reduceri în rețeaua H10 Sport Lounge și vor putea achiziționa, la prețuri speciale, obiecte cu semnătura lui Gheorghe Hagi, ediție limitată. „Conceptul H10 Sport Lounge nu este unul exclusiv legat de fotbal. Se adresează tuturor celor care doresc să vadă sport. Pe televizoare se vor putea urmări şi competiţii de rugby, atletism, baschet, handbal şi alte sporturi”, a declarat Hagi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii