Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:32 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Până acum, s-au vândut peste 1.000 de bilete la meciul SSC Farul - Pescăruşul Sarichioi

ro

22 Jun, 2017 15:45 6854 Marime text
Stadionul „Farul“ din Constanţa va găzdui sâmbătă, 24 iunie, de la ora 17.30, meciul retur din barajul de promovare în Liga a 3-a dintre campioanele judeţelor Constanţa şi Tulcea, SSC Farul, respectiv Pescăruşul Sarichioi.

Constănţenii s-au impus cu 7-2 la Sarichioi, astfel că sunt practic promovaţi, însă vor să obţină o victorie frumoasă şi la Constanţa şi să sărbătorească alături de suporteri accederea în eşalonul trei.

„În ciuda scorului din tur, vom juca serios, pentru a mulţumi spectatorii, pe care îi aşteptăm în număr mare. Este un nou început de drum pentru SSC Farul“, a spus Ion Barbu, antrenor al formaţiei constănţene.

Până acum, s-au vândut peste 1.000 de bilete. „Acest meci va fi un eveniment pentru oraş. Ne bucurăm că am câştigat Liga a 4-a, iar apoi am făcut o figură frumoasă şi la baraj. Ne dorim să se clarifice cât mai repede şi situaţia stadionului, dar şi a semnelor identitare ale FC Farul“, a spus şi Alexandru Anghel, membru fondator şi membru cotizant SSC Farul.

Biletele de intrare la meci costă 5 lei (intrare generală) şi se găsesc la stadionul „Farul“ (str. Primăverii nr. 2), iar de mâine şi la casele de bilete de pe str. Primăverii. Copiii sub 14 ani beneficiază de intrare gratuită.  

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii