Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:19 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Obiectivul SSC Farul pentru duminică - trei puncte şi o evoluţie frumoasă cu Portul Constanţa

ro

16 Mar, 2017 15:40 1969 Marime text
Liderul cu punctaj maxim al Ligii a 4-a de fotbal a judeţului Constanţa, SSC Farul, aşteaptă încrezătoare meciul de pe teren propriu din etapa a 21-a a campionatului, cu Portul Constanţa, care se va juca duminică, 19 martie, de la ora 12.00, pe terenul ITC din Constanţa.
 
„Îi acordăm acestei partide o importanţă egală cu a celorlalte. Obiectivul sunt cele trei puncte şi să realizăm o victorie frumoasă. E diferenţă între noi şi celelalte echipe, dar care trebuie să se regăsească şi pe teren. Trebuie să îi impunem respect Portului încă din primul minut. Echipa noastră creşte de la etapă la etapă, iar vârful de formă trebuie să îl atingem la baraj“, a declarat Gică Mina, unul dintre antrenorii SSC Farul.
 
De astăzi, portarul Vlad Neagu se dedică exclusiv SSC Farul, renunţând la serviciul pe care îl avea. „Am venit cu inima deschisă şi am întâlnit oameni extraordinari. Atmosfera e bună în lot, am început cu bine anul şi sperăm că vom avea numai victorii, inclusiv la baraj. La vară, vrem să ne bucurăm de promovarea în Liga a 3-a“, a spus Neagu.
 
Startul partidei cu Portul va fi dat de fostul fundaş al FC Farul Dumitru Nistor, iar în pauza meciului va avea loc o tombolă cu premii pentru spectatori, iniţiativă care se va repeta de acum înainte la toate partidele de acasă ale SSC Farul. Marcel lică, preşedintele executiv al SSC Farul, a spus că echipa fanilor va folosi în continuare pentru meciurile oficiale terenul ITC, urmând a se muta doar dacă încep lucrările la sala polivalentă din zonă. Pentru baraj, sunt două variante de teren - Farul şi ITC (dacă nu va fi afectat de lucrările pentru ridicarea sălii polivalente).      
 
Sursa foto: captură Dotto Sport
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii