Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:23 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nurhan Ali, preşedintele HC Farul „La Constanţa, se naşte o echipă de viitor“

ro

07 Oct, 2015 00:00 2035 Marime text


Nurhan Ali, preşedintele echipei masculine de handbal HC Farul Constanţa, a subliniat progresul în joc al formaţiei înfiinţate în această vară. După cinci etape scurse din Divizia A (eşalonul secund al handbalului românesc), HC Farul se află pe locul şapte, cu nouă puncte, după ce a câştigat ultimele trei meciuri.
 
„La Constanţa, se naşte o echipă de viitor. Ultimele transferuri pe care le-am efectuat, printre care doi jucători din Muntenegru, au adus un plus la HC Farul, ceea ce i-a motivat şi pe ceilalţi băieţi. Dintre handbaliştii folosiţi în repriza a doua (n.r. în partida de la Constanţa cu CSU Alexandria, câştigată de gazde cu 47-25), cel mai în vârstă a avut 20 de ani, extrema dreaptă Bogdan Cârchea, pe care l-am adus de la Braşov. Ne mai trebuie un inter dreapta. Pe mine m-a interesat în primul rând jocul din apărare şi se cunoaşte un progres. Deşi aveam un alt obiectiv la început, ne gândim acum şi la un eventual baraj. Din ce am văzut eu până acum în Divizia A, în afara echipelor venite din Liga Naţională şi de HC Dobrogea Sud, eu zic că HC Farul e o echipă frumoasă, chiar una dintre formaţiile bune ale întrecerii“, a declarat Nurhan Ali.
 
În etapa viitoare, HC Farul întâlneşte în deplasare ACS HD Teleorman Alexandria, echipă care se află pe poziţia a noua, cu cinci puncte. Meciul a fost programat duminică, 11 octombrie, de la ora 11.00. Cealaltă echipă constănţeană din Divizia A, HC Dobrogea Sud, susţine partida din etapa a cincea pe terenul lui CS de la Alpinism la Turism Vicov Bucovina astăzi, de la ora 14.00. Dobrogea Sud, care a câştigat toate cele patru partide jucate, ocupă momentan locul trei în ierarhie, având un meci în minus. CS de la Alpinism la Turism Vicov are o victorie şi trei înfrângeri şi, cu un punct, se află pe poziţia a 11-a, după ce a primit o penalizare de un punct, din pricina nerespectării cerinţelor de vârstă. 
 
Sursa foto: Facebook (Handbal Club Farul Constanţa)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii