Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:35 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Moment de reculegere în memoria lui Ciprian Dincă Zece ani cu Fervent! Grupul ultras a făcut spectacol pe terenul ITC (galerie foto+video)

ro

20 Mar, 2017 00:00 5759 Marime text
Grupul ultras farist „Fervent 2007“ a marcat, ieri, pe terenul ITC din Constanţa, la partida SSC Farul - Portul, împlinirea a zece ani de viaţă! Jucătorii echipei gazdă au intrat pe teren cu un banner al Fervent, cu mesajul „Fervent de 10 ani“, iar în tribună fanii au cântat şi au făcut spectacol, cu bannere uriaşe, steaguri, role de hârtie şi confetti.
 
„Puşi la zid am fost mereu. Am rămas împreună la bine şi la greu“ sau „O viaţă, o familie, un crez. Cu Farul şi dincolo de infinit“, au fost alte mesaje, afişate de suporteri.

De asemenea, în timpul partidei i-a fost cinstită memoria lui Ciprian Dincă, zis „Cipa“, un fan înfocat al Farului (fost membru al grupărilor ultras Legio Sur şi Baricada), care s-a stins din viaţă de tânăr, în 2016, la numai 25 de ani. Meciul de ieri a fost oprit în minutul 26 (întrucât, pe 26 martie, Cipa ar fi împlinit 26 de ani) şi s-a ţinut un moment de reculegere. La partidă au fost prezenţi şi doi membri ai familiei lui Ciprian Dincă, tatăl şi una dintre surori.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii