Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:13 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marius Șumudică a spus că Astra a pierdut nemeritat cu FC Viitorul „Ce voi face din vară? Plec la pește!“

ro

30 Apr, 2017 01:28 4175 Marime text
Marius Șumudică, antrenorul Astrei Giurgiu, a declarat după meciul cu FC Viitorul, câștigat cu 3-2  de trupa lui Gică Hagi, că „am pierdut nemeritat“. Principalul campioanei României a criticat și mai multe decizii de arbitraj.

Jucătorii și-au dorit și am revenit în joc. Am demonstrat încă o dată că ne apărăm corect șansele, am jucat pe teren. Nu am făcut jocurile nimănui și nu o vom face nici în următoarele două etape. În repriza a doua, am dominat total și am avut o sumedenie de ocazii. Nu aveam voie să cedăm însă și să luăm astfel de goluri. Am pierdut nemeritat. Sunt mâhnit de tot ce s-a întâmplat și de deciziile de arbitraj. Gică Hagi era deranjat că s-au acordat cinci minute de prelungire cu FCSB, acum s-au dat doar trei, deși au fost șase schimbări și jucători întinși pe jos, accidentați. Cred că penalty-ul a fost acordat foarte ușor. Noi am avut unul clar ca lumina zilei la Stan. Lovitura de la golul doi este pur și simplu inventată. Este incredibil să nu-i dai galben portarului advers, la cât a tras de timp, să nu-l atenționezi  nici măcar o dată. Împotriva noastră s-au dictat opt penalty-uri în play-off. Probabil că Astra a deranjat foarte mult anul trecut. În momentul da față, trebui să ne mulțumim cu acest loc șase. Sunt un pic deranjat de maniera de arbitraj, a declarat Marius Șumudică.


La conferința de presă, antrenorul Astrei a oferit și câteva răspunsuri în stilul caracteristic.
  • Lupta la titlu rămâne deschisă?
  • Întrebați-l pe Hagi, ce mă întrebați pe mine, eu sunt pe locul șase.
  • E favorită FCSB la titlu?
  • Tu n-auzi că eu sunt pe locul șase! Ce să spun eu de FCSB? Mă interesează pe mine FCSB și lupta la titlu...
  • Vă gândiți la următorul meci cu cei de la FCSB?
  • Păi nu știu, tu te gândești la următoarea conferință de presă la care vei lua parte? Da, și eu mă gândesc la partida care vine.
  • Ce veți face din vară?
  • Eu? Plec la pește.   
Sursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii