Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:07 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La Ovidiu, FC Viitorul dispută un amical Axiopolis Cernavodă joacă acasă cu CS Tunari, vice-lidera Ligii a 3-a

ro

25 Mar, 2017 00:00 1447 Marime text
Echipa de fotbal Axiopolis Cernavodă întâlneşte sâmbătă, pe teren propriu, vice-lidera seriei secunde a Ligii a 3-a, CS Tunari, în etapa a 17-a a campionatului. Partida începe la ora 15.00. În clasament, Axiopolis ocupă locul zece, cu 20 de puncte, în vreme ce formaţia ilfoveană a acumulat 29 de puncte până acum.
 
În aceeaşi etapă, FC Viitorul II (locul 3, cu 27 de puncte) ar fi trebuit să joace în deplasare cu Unirea Slobozia (locul 4, cu 27 de puncte), dar partida a fost amânată, la cererea echipei constănţene, care are opt jucători convocaţi la lotul de tineret al României (Arpad Tordai, Alexandru Cicâldău, Dragoş Nedelcu, Virgil Ghiţă, Tiberiu Căpuşă, Carlo Casap, Andrei Ciobanu şi Florinel Coman).
 
În această situaţie, întrucât Liga 1 este întreruptă din cauza meciului pe care Naţionala României îl va susţine împotriva Danemarcei, iar Unirea Slobozia era disponibilă, liderul primului eşalon, FC Viitorul, a stabilit, sâmbătă, un amical cu echipa ialomiţeană, care va fi găzduit, de la ora 11.00, de unul dintre terenurile din Complexul Academiei Hagi de la Ovidiu.
 
Sursa foto: Facebook
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii