Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:30 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Interviu cu Gheorghe Hagi în The Guardian. Ce a povestit despre FC Viitorul și fiul său, Ianis Hagi

ro

22 Jul, 2017 15:30 2710 Marime text
Jurnalistul britanic, Nick Ames, a fost, săptămâna trecută, oaspetele lui Gheorghe Hagi și al Academiei de la malul mării. Venit special de la Londra pentru a înțelege și a relata pentru prestigiosul ziar The Guardian creșterea și ascensiunea clubului Viitorul, Nick Ames a vizitat Academia Hagi și l-a intervievat pe fondatorul acesteia, Gheorghe Hagi.
 
Gheorghe Hagi a vorbit timp de aproape o oră cu jurnalistul britanic.
 

"Uitați-vă la asta", spune el, fluturând un braț în căldură. "Nu este vorba despre bani; Asta e ultimul lucru pentru mine. Este vorba despre muncă și dedicare. " - a declarat Gheorghe Hagi pentru The Guardian

 
Echipa FC Viitorul va juca miercuri primul meci din Liga Campionilor, când va primi vizita ciprioților de la Apoel.
 

"Am luat multe riscuri, dar am făcut-o din cauza imensei pasiuni pe care o am pentru fotbal", spune Hagi. "Dacă academia mea a devenit un exemplu pentru alții, atunci este un lucru foarte bun. Am avut o mare cariera ca jucator si sunt foarte multumit de ceea ce am realizat, dar aceasta este a doua parte. Misiunea mea acum este de ai ajuta pe ceilalți să-și atingă visele, în fotbal și în viață " - a mai declarat Gheorghe Hagi pentru The Guardian

 
Hagi a vorbit și despre fiul lui, Ianis, jucător care la doar 18 ani care s-a alăturat echipei Fiorentina de la Viitorul anul trecut și a jucat de două ori în Serie A.
 

”Semnele sunt bune, iar alții care au lucrat cu Ianis descriu un tânăr serios și dedicat, pentru care numele nu părea niciodată o piedică. "Este foarte talentat, un copil uimitor", spune Hagi. "El are o calitate și o personalitate uimitoare; Acum este o chestiune de ambiție. A fost căpitan al primei mele echipe când avea doar 16 ani și jumătate, deci este un lider și poate fi un jucător foarte important pentru viitorul României” - a mai precizat Gheorghe Hagi pentru The Guardian.  

Articolul integral poate fi citit în  The Guardian
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii