Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:57 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

In campionat - in primele opt, in "Cupa Romaniei" - in primele patru

ro

05 Aug, 2002 00:00 662 Marime text

Bugetul "marinarilor" va fi de 1.600.000 de dolari

Obiectivul Farului pentru sezonul viitor va fi ocuparea unuia dintre locurile 4-8 in Divizia A si atingerea fazei semifinalelor in cupa * Patronul Gheorghe Bosanceanu si antrenorul Petre Grigoras cred ca planul poate fi atins * Mario Lefkaritis a fost numit presedinte de onoare al FC Farul * Consiliul Director va fi compus dintr-un presedinte (Gheorghe Bosanceanu) si patru vicepresedinti (Serban Mihailescu, Augustin Oprea, Mihai Daraban si Florentin Chiforeanu) * Numarul membrilor CD a fost marit de la 17 la 23 de persoane

In cadrul Adunarii Generale a FC Farul Constanta, ce a avut loc sambata, la hotelul "Iaki" din Mamaia, s-a ales noul presedinte de onoare al clubului. Acesta a fost desemnat in persoana cipriotului Mario Lefkaritis, membru in UEFA si presedintele Federatiei de Fotbal din Cipru. Totodata, s-a mai aprobat structura noului Consiliu Director si a vicepresedintilor, s-au stabilit obiectivul echipei in noul sezon competitional si bugetul clubului in aceasta perioada si s-a aprobat Regulamentul de ordine interioara de la Centrul de copii si juniori. Totul a durat fix o ora, cei prezenti, personalitati din viata politica, sociala si sportiva, aproband in unanimitate propunerile facute de Gheorghe Bosanceanu, presedintele Consiliului Director. La finele intalnirii, reprezentantii presei au fost invitati la o conferinta de presa.

Un ministru la conducerea Farului

Noul Consiliu Director va fi condus si de patru vicepresedinti, nume sonore pe plan local si national. Este vorba aici de Serban Mihailescu, ministrul pentru coordonarea Secretariatului General al Guvernului, Augustin Oprea, director general la "Congaz", Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta, si Florentin Chiforeanu, director general la "Maritima Sport". Totodata, numarul membrilor CD s-a marit de la 17 la 23 de persoane. In afara presedintelui si a celor patru vicepresedinti mai fac parte: Fotini Teodorescu, Leu Vasile, George Ivanescu, Dumitru Cilibia, Florin Carstocea, Gheorghe Ciurea, Elena Francu, Dan Culetu, Dorel Vlad, Ion Popescu, Corneliu Padurariu, Adrian Tinca, Dan Nicolae Rahau, Dumitru Perivan, Sandu Mazare, Marian Casian, Traian Jipa si Valentin Pavel.

Obiective indraznete

Subiectul cel mai asteptat de mass-media a fost cel al anuntarii obiectivului si al bugetului pentru urmatorul sezon. Cu un fond financiar estimat la 1.600.000 de dolari, FC Farul are ca obiectiv clasarea pe unul dintre locurile 4-8 si atingerea fazei semifinalelor in "Cupa Romaniei". Acest lucru ar face, in opinia lui Gheorghe Bosanceanu, ca Farul sa nu mai fie catalogata drept o echipa mica: "Farul nu mai trebuie sa fie o echipa mica, pentru ca reprezinta un oras mare. Este bine organizata, are una dintre cele mai bune baze sportive din tara si un buget serios. Ne-am propus un obiectiv indraznet si va disparea aceasta asociere dintre FC Farul si o echipa mica". La randul sau, antrenorul Petre Grigoras crede ca echipa isi va atinge telul: "Este un obiectiv realizabil, poate si putin indraznet. Speram totusi ca noii jucatori veniti sa se integreze cat mai repede, sa formam o echipa competitiva si bineinteles sa ne putem indeplini obiectivul. Proiectul este de bun-simt. Avem in spate un an de experienta in Divizia A si speram sa nu mai repetam greselile de anul trecut. Daca le vom elimina, eu cred ca se poate realiza obiectivul si toata lumea va fi multumita".
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii