Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:58 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud și-a prezentat lotul de jucători la amicalul cu Dunărea Călărași (galerie foto + video)

ro

17 Aug, 2017 21:13 4022 Marime text
Echipa masculină de handbal din prima ligă HC Dobrogea Sud Constanța și-a prezentat în această seară lotul de jucători cu care va aborda competițiile sezonului 2017/2018.

Prezentarea a avut loc cu ocazia partidei amicale de la Constanța cu Dunărea Călărași, câștigată de HC Dobrogea Sud cu 28-25 (12-10).

Pentru învingători au marcat Nicolic - 5, Cutura- 5 (3 de la 7 m), Rohozneanu - 4, Nistor - 3, Moisă - 2, Vujadinovic - 2, Buricea - 2, Vujovic - 2, Bologa - 1, Mladenovic - 1 și Mitrevski - 1.

Din lotul de jucători fac parte:

12. Dane Sijan - portar, 
1. Nikola Mitrevski - portar, 
16. Dan Vasile - portar, 

2. Mladen Rakcevic,
5. Ionuț Nistor,
7. Alexandru Andrei,
8. Bogdan Moisă,
13. Predrag Vujadinovic,
14. Laurențiu Toma,
15. Nikola Crnoglavac,
17. Dalibor Cutura,
21. Dragoș Soare,
23. Zoran Nikolic,
24. Alexandru Bologa,
33. Mihai Rohozneanu,
77. George Buricea,
18. Bogdan Tudorancea,
4. Dejan Malinovic,
46. Nemanja Mladenovic,
51. Sabin Ignat,
11. Stevan Vujovic. 
 
A fost o prezentare frumoasă și ne bucurăm că am reușit să câștigăm meciul. Va fi un campionat foarte greu, echilibrat, echipele s-au întărit mult. Ține numai de noi ca să câștigăm fiecare dispută. Cutura e un jucător formidabil. Mă bucur că sunt colegul lui. Sper să fie sănătos și să poată juca la același nivel și partidele oficiale, a declarat Mihai Rohozneanu. 
 
Echipa a jucat bine cu Dunărea Călărași, dar e loc și de mai bine. Sperăm ca la startul campionatului să fim în cea mai bună formă. M-am bucurat foarte mult că Cutura a jucat bine și sperăm să ne ajute tot campionatul, a spus Ionuț Stănescu, președintele HC Dobrogea Sud.
 
Am avut meciul în mână, iar diferența a fost făcută de câteva faze pe final. Jucătorii au respectat ce le-am cerut.  Au fost multe faze și goluri frumoase de ambele părți, a punctat Adrian Petrea, antrenorul Dunării Călărași. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Esteki brothers 18 Aug, 2017 09:08 Meci bun?? Pe ce lume traiti, inteleg ce trebuie sa-i imbarligati pe unii altii, care va dau salarii uriase, dar meciul chiar a fost slab si prestatiile voastre jalnice. Desi se stie ca nu avem interi si nici extrema stanga, v-ati incapatanat sa nu aduceti jucatori de 9 m valororsi si cu talie. Va incapatanati sa-i tineti pe Buricea, Rackevic, tot respectul pentru ce-a jucat in ultimul sezon HCM, dar la HCDS e fost praf, n-a mai facut un meci bun de nu stiu cand, Vujadinovic care in afara de priza la public nu mai arata nimic in teren, Mitrevski a scos o singura minge!!!!si pe-aia o para si un copil de 10 ani, va vor descalta Dinamo, CSM - vedeti acolo ce inseamna meci bun, Turda, Odorhei, Tm, probabil si Steaua ca-n amical :))) E nevoie de cineva care chiar sa aiba ochi la transferuri si de eliminarea nepotismelor de la club!!!! Prea multi prieteni, rubedenii, fini, samd.