Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:16 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud II a învins Ştiinţa Bacău Candidată la promovare, HC Farul se menţine pe locul doi în Divizia A

ro

17 Oct, 2016 00:00 1342 Marime text
Etapa a cincea a Diviziei A de handbal masculin (eşalonul secund din România) le-a adus victorii ambelor reprezentante ale Constanţei în competiţie, care au jucat pe teren propriu. Rezultatele au fost: HC Farul (candidată la promovarea în Liga Naţională) - HC Buzău 2012 34-23 (15-12) şi HC Dobrogea Sud II - Ştiinţa Bacău (echipă care vizează şi ea accederea în prima ligă) 35-31 (13-15).

HC Farul a realizat cu această ocazie a patra victorie din patru meciuri şi continuă să se afle pe locul doi în clasament, la egalitate de puncte cu liderul Politehnica Iaşi. În runda viitoare, echipa constănţeană are liber. HC Dobrogea Sud II ocupă poziţia a patra, cu nouă puncte, iar în meciul următor va întâlni în deplasare CSM Botoşani, formaţia de pe locul nouă, cu trei puncte.
 
Echipa feminină de handbal CSU Neptun Constanţa a realizat, ieri, a doua victorie din Divizia A, trecând pe teren propriu de Ştiinţa Bucureşti cu 26-25 (16-13), în etapa a cincea a campionatului. În clasament, formaţia de pe litoral ocupă locul nouă, cu şase puncte, iar în etapa viitoare întâlneşte în deplasare CSM Bucureşti II. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii