Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:08 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbaliștii Ionuț Stănescu și Branislav Angelovski s-au retras din activitatea competițională

ro

04 Jun, 2017 22:10 2823 Marime text
Partida de handbal masculin, de astăzi, de la Constanța, dintre HC Dobrogea Sud și Potaissa Turda, a doua din finala mică a Ligii Naționale, a fost ultima oficială pentru doi dintre jucătorii exponențiali ai echipei gazdă, Ionuț Stănescu (38 de ani), care este și președintele clubului constănțean, și Branislav Angelovski (40 de ani).
 
Ambii s-au retras din activitatea competițională, iar cu acest prilej la Sala Sporturilor s-a organizat și un moment festiv. 
 
„Se retrag doi handbaliști cu care ne mândrim. Împreună cu ei am realizat lucruri importante pentru Constanța. Ambii au dat totul pentru handbalul constănțean. Le mulțumim și le urăm baftă mai departe. Lui Rudi Stănescu îi urez să realizeze ca președinte ce a realizat ca jucător. Sunt convins că și Branko va rămâne lângă handbal și se se va dărui așa cum a făcut-o pe teren”, a declarat căpitanul HC Dobrogea Sud, Laurențiu Toma. 
 
HC Dobrogea Sud a învins Potaissa Turda cu 47-32 (21-13), însă oaspeții au jucat cu o echipă de juniori, preferând să nu trimită la Constanța formația obișnuită. În urma acestei victorii a HC Dobrogea Sud, scorul din finala mică a devenit 1-1, astfel că se va disputa partida decisivă, pentru a se stabili cine va câștiga medaliile de bronz în Liga Națională. Întâlnirea a fost programată joi, 8 iunie, de la ora 16.00.      

Sursa foto: Facebook (HC Dobrogea Sud) 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii